ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Δείγμα επίσημο, στη λογική των φιλικών

Θα χρειαστεί και χρόνος αλλά και ενσωμάτωση του Γκαστανιάγα

Από όσα μπορεί κανείς να πει για την ΑΕΛ μετά από ένα πρώτο επίσημο δείγμα όπως ήταν αυτό με τον Ερμή, βγαίνει το συμπέρασμα πως η ομάδα της Λεμεσού είχε μια εικόνα παρόμοια με αυτήν των φιλικών της.

Σημαντικό το γεγονός πως ο Χουράδο ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε, με τον προπονητή να τους έχει μαζί με τον Μυτίδη στην πρίζα και τους δυο.

Δεν αναφερόμαστε στα αποτελέσματα, αλλά στην εικόνα των αγώνων γιατί το αποτέλεσμα είναι και συγκυριακό καμιά φορά. Η λογική με την οποία παίζεις δεν είναι.

Ο Κέρκες παρέταξε την ενδεκάδα που είχε στο μυαλό του και δοκίμασε με την Ανόρθωση, με μια αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μυτίδης μπήκε αντί του Χουράδο, με τον Κύπριο φορ όμως με την Ανόρθωση να έλειπε για προληπτικούς λόγους. Σχεδόν όλους τους παίκτες του τους είχε καιρό μαζί του άλλωστε και έκρινε τα πάντα.

Ο Βοζίνια δεν θα απειληθεί κάτω από τα δοκάρια ούτε φέτος, ενώ και ο Νιλς Τειξέιρα αναμένεται να κάνει το ίδιο δεξιά στην άμυνα. Αριστερά θα πάρει ευκαιρίες και ο Γουίλερ, αλλά τελικά επέλεξε ο προπονητής να ξεκινήσει με Αβραάμ. Στο κέντρο άμυνας, όταν είναι καλά ο Ντόσα έχει προβάδισμα αντί του Τεισέιρα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τώρα, είδαμε ένα κέντρο που έμοιαζε πολύ επιθετικογενές όπως ήταν και με την Ανόρθωση. Είναι προφανές πως ο προπονητής υπολογίζει τον Γκαστανιάγα ως βασικό και σταδιακά θα τον ενσωματώσει, ενώ βασικός είναι και ο Άλεξ. Για την τρίτη θέση πρέπει ακόμα να περιμένουμε.

Μπροστά έπαιξαν αυτοί που είχαν προβάδισμα και η ατυχία με Τόρες έφερε Μαρκόσκι. Ο Ρομάν μάλλον για αντί-Άλεξ προορίζεται, ενώ αριστερά θα υπάρχουν αγώνες με Αβραάμ μπροστά.

Σημαντικό το γεγονός πως ο Χουράδο ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε, με τον προπονητή να τους έχει μαζί με τον Μυτίδη στην πρίζα και τους δυο. Κανείς δεν ξεκίνησε «αναντικατάστατος». Θυμίζει λίγο τα περσινά με Λεόνσο, Αρουαμπαρένα η φάση. Θα δούμε στην πορεία πως θα πάει.

Ιδιαίτερη αγωνιστική κριτική στο παιχνίδι δεν έχει νόημα να γίνει, αφού είναι ματς που όσοι το είδαν το ξέχασαν ήδη. Ελάχιστες καλές στιγμές, χωρίς ρυθμό και από τις δυο πλευρές. Κρατάς το γεγονός πως βρήκε τρόπο ένα τέτοιου είδους ματς να το κερδίσει η ΑΕΛ και πας παρακάτω. Ακολουθεί εντός με Δόξα, που περιμένεις να δεις βελτίωση και άλλη μια νίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X