ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Αναμένοντας του τραυματίες...

Καθοριστική μέρα για τους Τόρες και Τζούνιορ

Με το δεξί ξεκίνησε η ΑΕΛ το φετινό πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Ερμή. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη έφερε χαμόγελα, και σαφώς και οι «Λέοντες» θέλουν να δώσουν συνέχεια κόντρα στη Δόξα το Σάββατο. Τα δυο ερωτηματικά που έχει ο Ντούσαν Κέρκες αφορούν τους Τόρες και Τζούνιορ, και η σημερινή μέρα αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει πολλά.

Απ’ τη μια ο Τόρες υποφέρει από μυϊκή διάταση α’ βαθμού, την οποία απεκόμισε στο παιχνίδι με τον Ερμή (κάτι που είχε φέρει και την αναγκαστική του αλλαγή). Σήμερα αναμένεται να επαναξιολογηθεί η κατάσταση του και αν όλα πάνε καλά θα μπει σε φουλ ρυθμούς. Αν όντως συμβεί αυτό τότε ο Ισπανός θα είναι στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκες έστω και για την αποστολή. Βέβαια αν ακολουθήσει κομμάτι του κανονικού οι πιθανότητες του μειώνονται ακόμη και για να βρίσκεται στον πάγκο.

Απ’ την άλλη ο Ντόσα Τζούνιορ εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Δεν κατάφερε ακόμη να μπει σε φουλ ρυθμούς και το αποτέλεσμα είναι ο Κέρκες να περιμένει και σήμερα ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του. Αν και πάλι ο Τζούνιορ δεν προπονηθεί κανονικά, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να χάσει και το παιχνίδι με τη Δόξα. Ακόμη όμως και να προπονηθεί δεν θα μας φανεί παράξενο αν ο Βόσνιος τεχνικός επιλέξει να αφήσει εκτός τον Τζούνιορ ώστε να ανεβάσει ρυθμούς και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος (η επόμενη εβδομάδα δεν έχει αγώνες πρωταθλήματος) να τον έχει στη διάθεση του.

Το σημαντικό είναι πως στη φετινή ΑΕΛ υπάρχουν λύσεις. Οι «Λέοντες» φαίνεται να έχουν περισσότερο βάθος απ’ την περσινή σεζόν και έτσι ακόμη και αν ο Τόρες αλλά και ο Τζούνιορ δεν προλάβουν τον αγώνα κόντρα στη Δόξα, ο Ντούσαν Κέρκες έχει τις λύσεις. Στο παιχνίδι με τον Ερμή ο Τεϊσέιρα ήταν θετικός στο κέντρο της άμυνας, ενώ και ο Μαρκόσκι φάνηκε περισσότερο απ’ τον Τόρες. Είναι το θετικό στοιχείο της φετινής ΑΕΛ και σε βάθος χρόνου θα φανεί το κέρδος του βάθους στο φετινό ρόστερ.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X