ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ανακοίνωσαν Αϊρόσα στην Πορτογαλία

Τι έγινε με τον Αγκολέζο

Το κεφάλαιο Μάρκο Αϊρόσα σε ότι αφορά στην ΑΕΛ έχει κλείσει εδώ και μήνες, αν και ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής με το σύλλογο.

Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί οτιδήποτε από πλευράς της ΑΕΛ καθώς, όπως αναφέραμε, δεν υπήρχε λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Φαίνεται όμως πως προκύπτει εξέλιξη για το μέλλον του Αγκολέζου, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης της πορτογαλικής Βιλαφρανγκέζε, Λουίζ Αντράντε ανακοίνωσε την απόκτησή του! Είναι ομάδα Τρίτης κατηγορίας της χώρας.

Ο κ. Αντράντε απέκτησε το 80% των μετοχών του συλλόγου και πέραν του Αϊρόσα, ανακοίνωσε μαζί και άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Είχε έρθει από την ιβηρική χώρα το Καλοκαίρι του 2011 στη Λεμεσό και εκεί αναμένεται να γυρίσει. Όμως δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί οτιδήποτε από πλευράς της ΑΕΛ καθώς, όπως αναφέραμε, δεν υπήρχε λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της Βιλαφρανγκέζε (Πορτογαλικά):

«A equipa às ordens de Vasco Matos recebe, para já, cinco caras novas. Lucas Morellato, médio que representou o Mafra nas últimas duas épocas, Marco Airosa, lateral direito internacional angolano que regressa a Portugal depois de sete temporadas no AEL Limassol (Chipre), Giovani Rosa, avançado brasileiro que passou pelo Vitória de Setúbal na época 2014/2015, Igor, médio que alinhava no Operário, e o central brasileiro Maicon».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X