ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ακυρώθηκε το φιλικό με την Ομόνοια

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, προσπαθεί να διευθετήσει νέο παιχνίδι...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στην Βουλγαρία από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ωστόσο, παρ’ όλο που γίνονται φιλικά παιχνίδια στην Βουλγαρία στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η ΑΕΛ έχει διευθετήσει φιλικούς αγώνες και επί κυπριακού εδάφους. Είχε γίνει ήδη γνωστό πως στις 18 Αυγούστου θα αναμετρηθεί στο Τσίρειο με την Ομόνοια, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που προέκυψε, το εν λόγω παιχνίδι έχει ακυρωθεί.

Έτσι, η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, προσπαθεί να διευθετήσει νέο παιχνίδι, πιθανόν με την ΑΕΖ, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση. Επίσης, πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας, θα πραγματοποιηθούν επιπλέον παιχνίδια επί κυπριακού εδάφους, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών. Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τη Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο.

Τέλος, είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε πως η ομάδα του Κέρκεζ έχει αγωνιστεί ήδη σε πέντε φιλικούς αγώνες, και μετρά ισάριθμες νίκες. Αναμφίβολα αυτό δίνει αυτοπεποίθηση σε ολόκληρη την ομάδα της Λεμεσού, η οποία στοχεύει σε καλύτερη -από την προηγούμενη σεζόν- πορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X