ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αβραάμ: «Ήρθαν ποιοτικοί παίκτες»

Δε λέει και πολλά το τρία στα τρία, όπως είπε

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΛ Ανδρέας Αβραάμ μίλησε στη Cytavision μετά το μεγάλο διπλό της ομάδας επί της Ανόρθωσης και αναφέρθηκε στη σημασία του αποτελέσματος αλλά και τα πράγματα που άλλαξαν σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς πολύ σημαντικούς. Αν κρίνουμε και από τον αντίπαλο. Την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος δύσκολα την κερδίζεις και εμείς το κάναμε. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για την «παιχνίδι με παιχνίδι» λογική: «Είναι κάτι που συζητήσαμε στα αποδυτήρια και το βάλαμε στόχο. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε. Κάθε αγώνα τα δίνουμε όλα ανάλογα και με τον αντίπαλο».

Για το τρία στα τρία: «Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το τι άλλαξε: «Μπήκαν στην ομάδα κάποιοι πολύ ποιοτικοί παίκτες και οι παίκτες που ήταν πέρσι ξέρουν καλύτερα το πρωτάθλημα και έχουν ενσωματωθεί. Είναι σημαντικό αυτό γιατί οι παλιοί μπορούν να εγκλιματίσουν τους καινούργιους πιο εύκολα. Είναι και πιο εύκολο να είμαστε καλά στα αποδυτήρια και βγαίνει και στο γήπεδο».

Για το γεγονός πως ήταν ο μοναδικός Κύπριος: «Πρέπει να παίζουν περισσότεροι, τους χρειαζόμαστε και είναι σημαντικό. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Πήρε κλήση ο Βοζίνια

ΑΕΛ: Πήρε κλήση ο Βοζίνια

Παρόλο που έχασε τη θέση του απ' τον Πρόσεκ, είναι στις επιλογές του Ομοσπονδιακού του προπονητή
24sports team
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Πριν να είναι αργά

ΑΕΛ: Πριν να είναι αργά

Σε περίπτωση που συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα χαλάσει ό,τι καλό έχτισε τη φετινή χρονιά
24sports team
 |  ΑΕΛ
X