ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το Παπαδόπουλος θα μοιάζει με χύτρα έτοιμη να ξεχειλίσει»

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τετάρτης με την Αούστρια Βιέννης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:

Ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς από την πλευρά μας ως Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΛ Λεμεσού θα παρευρεθούμε στην κηδεία που θα τελεστεί τη Δευτέρα 31.7.2017 και ώρα 12:00μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας στη Λεμεσό. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν θα αναχωρήσουμε μαζικά από τον σύνδεσμο του Εναέριο η ώρα 11:30.

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ, η ομάδα κατάθεσε ψυχή και πάθος και κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Βιέννη αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες πρόκρισης. Το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει και το μυαλό όλων μας στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης που θα κριθεί το εισιτήριο για την μεγάλη πρόκριση. Λέοντες από διάφορα μέρη του πλανήτη έβαλαν στην άκρη δουλειές, οικογένειες και παιδιά για να βρεθούν στο πλάι της καψούρας μας. Περίπου 200 πραγματικοί Λέοντες έκαναν το Εrnst Ηappel να μοιάζει με την ανατολική αφήνοντας τους οπαδούς της Αυστριακής ομάδας να χαζεύουν για 90 λεπτά τους ‘’τρελούς΄΄ από την ΛΕΜΕΣΟ. Άλλη μια οπαδική κοινότητα υποκλίθηκε στο ανώτερο οπαδικό κίνημα της Κύπρου κοιτώντας με θαυμασμό τους χορούς στην φλεγόμενη κερκίδα.

Την Τετάρτη το Παπαδόπουλος θα μοιάζει με χύτρα έτοιμη να ξεχειλίσει από χιλιάδες αρρωστημένους κίτρινους καννίβαλους με μοναδικό σκοπό την πρόκριση της ΑΕΛ μας. Χωρίς πολλά λόγια και μπλα μπλα ….. ΓΕΜΩΣΤΕ ΤΟ. Τα τύμπανα θα δίνουν τον ρυθμό και τα αρρωστημένα μας μυαλά θα δίνουν εντολή στο σώμα να βρίσκεται εκστασιασμένο σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Μαζευόμαστε όλοι στην έξοδο της Παρεκκλησιας και αναχωρούμε μαζικά , ενωμένοι σαν μια γροθιά, η ώρα 5:00 για το γήπεδο. Την Τρίτη την νύχτα θα πραγματοποιηθεί τεράστιο γλέντι στον Εναέριο για να ετοιμαστούμε κατάλληλα για την επόμενη μέρα.

Ακόμη θέλουμε να ανακοινώσουμε στα μέλη μας ότι την Τρίτη θα έχουμε στην διάθεση μας τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας. Σχετικές πληροφορίες για τιμές και για τον τρόπο αγοράς θα ανακοινωθούν την Τρίτη.

Υ.Γ 1: ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ… ΜΑΓΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Υ.Γ 2: Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠ’ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ…ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση