ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα για την πρόκριση στην ΑΕΛ

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Το πώς θα πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Αούστρια Βιέννης την ερχόμενη Τετάρτη είναι αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι πάντες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ.

Η ισοπαλία της περασμένης Πέμπτης στην αυστριακή πρωτεύουσα κόντρα στην ομάδα του Τόρστεν Φινκ ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Λεμεσού. Αυτό που άρχισαν όμως στο «Ερνστ Χάπελ», θέλουν να το τελειώσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε λίγες μέρες.

Η ΑΕΛ είχε μια εξαιρετική εικόνα απέναντι σε μια πιο έτοιμη αγωνιστικά ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο, ειδικότερα, θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ και να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτήν ενόψει επαναληπτικού. Η γενικότερη ετοιμότητα των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού ικανοποιεί άπαντες και όλοι αισιοδοξούν για μιαν ανάλογη εικόνα την ερχόμενη Τετάρτη στην Λάρνακα.

Στην ΑΕΛ επικρατεί μια πίστη και μια συγκρατημένη αισιοδοξία για νίκη-πρόκριση επί της Αούστρια. Η εικόνα του πρώτου παιχνιδιού δικαιολογεί εν πολλοίς αυτή την αισιοδοξία, καθώς η αντίπαλος της λεμεσιανής ομάδας δεν έδειξε να αποτελεί φόβητρο. Μια καλή ΑΕΛ με συγκέντρωση και προσοχή στα λάθη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έχει όλα τα φόντα για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.

Μοναδικοί απόντες για τον Μπαλταζάρ θα είναι οι τραυματίες Μάριος Νικολάου και Ντόσα Τζούνιορ. Δεν αποκλείεται ο Ίβηρας τεχνικός να πραγματοποιήσει μια με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X