ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Να παλέψουμε ξανά για ομίλους»

Ο Θεόδωρος Αντωνίου με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook κάνει κάλεσμα σε όλους τους ΑΕΛίστες να γεμίσουν το γήπεδο την Τετάρτη για να στηρίξουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την πρόκριση που θα την φέρει ένα βήμα πριν τους ομίλους.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους. Το ότι ο πρόεδρος αποφάσισε ξανά να έχουμε πολύ χαμηλή τιμή σε άλλο ένα ευρωπαϊκό αγώνα αποδεικνύει ότι ο στόχος, το όνειρο, το όραμα πρέπει να είναι κοινό και να το διεκδικήσουμε όλοι μαζί!

Χθες φύγαμε από την Βιέννη λυπημένοι γιατί δεν κερδίσαμε. Μέσα μου την χάρηκα αυτή την λύπη που είχαμε όλοι μας διότι δείχνει ότι θέλουμε τα καλύτερα, θέλουμε τα μεγαλύτερα!

Είχαμε πει ευθύς εξ αρχής ότι ο στόχος είναι να παλέψουμε να μπούμε ξανά στους ομίλους, παρότι όλοι μας ξέραμε και ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο. Όλοι μιλάμε για το όραμα μας και τα όνειρα μας για την ΑΕΛ μας. Για να γίνουν αυτά πραγματικότητα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε επιτυχίες και αποτυχίες.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το πλάνο πάνω στο όποιο χτίζεται και λειτουργεί η νέα ΑΕΛ. Δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα κι αυτό ας γίνει κατανοητό και αποδεκτό από εσάς που τόσο παθολογικά λατρεύεται αυτή την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι αληθινοί ΑΕΛιστες αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται τους τελευταίους μήνες. Το τι λεν οι "τρίτοι" δεν μας απασχολεί και ούτε δίνουμε σημασία. Κακοπροαίρετοι είναι και φαίνονται. Εμείς εκεί, Πιστοί στο πλάνο μας μέχρι τέλους!

Θέλω φίλοι μου να σας καλέσω όλους να έρθετε την Τετάρτη στις 19:00 στο "ΠΑΠ". Θα είναι μια δύσκολη μάχη την οποία όμως πρέπει να δώσουμε μαζί, μια γροθιά!

Υ.Γ. Είναι πολλά τα κτυπήματα τις τελευταίες μέρες ρε γαμωτο... Αύριο θα αποχαιρετίσουμε άλλο ένα αγνό ΑΕΛιστα. Μιχάλη μου, κρατα ρε φίλε γερά!

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X