ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η πρόκριση τους απαιτεί όλους

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η επικαιρότητα στην ΑΕΛ δεν μπορεί παρά να περιστρέφεται γύρω από το αγωνιστικό, καθώς έπεται ένας μεγάλος επαναληπτικός με την Αούστρια Βιέννης. Ότι και να συζητάμε πριν από τους αγώνες, μόνο όσα γίνονται στα δυο 90λεπτα κρίνουν πράγματα και στο πρώτο η ΑΕΛ έδειξε ανταγωνιστική.

Οι συνθήκες ήταν περίπου ουδέτερες στο «Έρνστ Χάπελ», αφού οι φίλοι της Αούστρια είχαν άλλες δουλειές προφανώς όμως στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τα πράγματα δε θα είναι έτσι.

Είναι μια ευκαιρία για όλη την οικογένεια της ΑΕΛ να μαζευτεί στη Λάρνακα το απόγευμα της Τετάρτης(2/8) και να βιώσει στιγμές περηφάνιας. Στιγμές που, να μη το ξεχνάμε, πάλεψε πέρσι μέχρι τέλους στη σεζόν για να τις ζήσει και ουσιαστικά φτάσαμε στο σημείο που θα κριθούν σχεδόν όλα στην Ευρώπη.

Αν η ΑΕΛ καταφέρει να επιβληθεί της Αούστρια, η ευρωπαϊκή σεζόν της θα είναι πετυχημένη ήδη και θα έχει και μια ζαριά για μπει και ομίλους. Έσοδα που ο σύλλογος τα έχει απόλυτη ανάγκη αλλά δεν είναι μόνο το οικονομικό. Τέτοιες βραδιές καταγράφονται στην ιστορία και η ΑΕΛ έχει ανάγκη από νίκες που προσφέρουν πρεστίζ στο σύλλογο από μόνες τους.

Οι Αυστριακοί ειδικά προς το τέλος του αγώνα πίεσαν, αλλά φαινόταν πως είναι εκτός ρυθμού αφού η ψυχολογία τους είναι κάτω. Εύκολος ο επαναληπτικός δε θα είναι, αλλά φάνηκε πως αγωνιστικά η ΑΕΛ μπορεί να το παίξει στα ίσα το ματς ώστε αυτό να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μια τέτοια λεπτομέρεια, ενίοτε και η πλέον σημαντική, είναι ο κόσμος και η παρουσία του μπορεί να αποβεί καταλυτική.

Οι προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση όπως αποδείχθηκε και με την περίπτωση Σίλβα τρέχουν παράλληλα με τους αγώνες, αλλά ας μην ξεχνάμε πως η ΑΕΛ μπαίνει αισίως στην έκτη σερί εβδομάδα με επίσημο αγώνα στο καλεντάρι της.

Έκτη και πιο σημαντική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
X