ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισοπαλία με...ιδρώτα! (pics)

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

«Λευκή» ισοπαλία στο «Ερνστ Χάπελ Στάντιουμ» για την ΑΕΛ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Πολύ καλή παρουσία από την ομάδα της Λεμεσού και η πρόκριση θα παιχτεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Τετάρτη.

Η εικόνα του αγώνα

Αναγνωριστικά άρχισε το ματς στην Βιέννη. Η ΑΕΛ είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Λαφράνς στο 11΄που έφυγε άουτ, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Σασί ξέφυγε από τον Χάτζικιτς μετά από πάσα του Σοάρες, αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων! Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η Αούστρια είχε μια καλή στιγμή, όταν ο Λαφράνς απέκρουσε άτσαλα, ο Γκρούνβαλντ σούταρε αλλά ο αμυντικός από την Αϊτή απομάκρυνε με δεύτερη προσπάθεια. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μιγκέλ Αρουαμπαρένα είχε ένα ξαφνικό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ είχε μια καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου με τρεις μεγάλες ευκαιρίες, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Η επανάληψη άρχισε στον ίδιο ρυθμό, με την ΑΕΛ να έχει μια καλή ευκαιρία στο 57’, με σουτ του Αβραάμ που έφυγε λίγο άουτ. Το παιχνίδι είχε ρυθμό με την Αούστρια να ψάχνει το γκολ και να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 77’ με τον Πιρές να πλασάρει άουτ. Στο 79’ ακυρώθηκε γκολ του Γκρίνβαλντ ως οφσάιντ, το οποίο φαίνεται να είναι οριακό. Η Αούστρια πίεσε πολύ τα τελευταία λεπτά, όμως η ΑΕΛ άντεξε και πήρε την πολύτιμη ισοπαλία.

Πλέον, η πρόκριση θα παιχτεί σε μια εβδομάδα στη Λάρνακα και η ΑΕΛ έχει καλές πιθανότητες για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα, Αβραάμ, Σοάρες, Φιντέλις, Άρτούρ, Σάσι, Μέσκα, Αρουαμπαρένα.

Η ενδεκάδα της Αούστρια: Ζάντζικιτς, Φιλίποβιτς, Σράντι, Φριζεμπίχλεν, Γκρούντγολντ, Σέρβεστ, Λάρσεν, Βέστερμαν, Μαρτσίνκο, Πιρές, Χολτσχάουσερ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X