ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να δώσουμε τα πάντα για νίκη»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στην εκπομπή "Pressing" του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης.

Αναλυτικά τι δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Για το αποψινό αγώνα με την Αούστρια: "Από την αρχή ξέραμε ότι είναι παρά πολύ δύσκολο το έργο μας κόντρα στην Αούστρια. Ο στόχος μας δεν αλλάζει και θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα απόψε ή έστω να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση."

Πιστεύουμε στην ομάδα μας και νιώθουμε πως θα τα καταφέρουμε. Πιατεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας και νιώθουμε πως όλα θα πάνε καλά απόψε.

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος μας το πιστεύει. Ελπίζω να τους δώσουμε μεγάλη χαρά και στους φίλους μας που είναι εδώ, αλλά και στην Κύπρο. Θέλουμε να φέρουμε την πρόκριση στην Κύπρο με την βοήθεια των οπαδών μας. Εάν είναι καλό το αποτέλεσμα απόψε, τότε θα ζήσουμε κάτι πολύ δυνατό στην Κύπρο. Θέλουμε τους ποδοσφαιριστές μας συγκεντρωμένους και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά."

Αυτή την ώρα έχουμε μάθημα τακτικής, στη συνέχεια θα ξεκουραστούμε και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γήπεδο.

Για την νέα ομάδα: "Χρειαζόμαστε χρόνο και θέλουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Είναι δύσκολα τα πράματα, ξέρουμε με ποια παίζουμε. Η Δέχθηκε ήττα στην πρεμιέρα και απόψε θέλει να αποδείξει πράγματα. Θα παλέψουμε να κερδίσουμε απόψε. Δεν γνωρίζω το πλάνο του κ. Μπαλταζάρ."

Για τους παίκτες: "Αυτόί που θα μπούνε στο γήπεδο θέλουμε να δώσουν τα πάντα για τον κόσμο που τους βοηθά και να παλέψουν για νίκη".

Για τους οπαδούς της ομάδας: "Θα έχουμε 200-250 οπαδούς απόψε. Θα είμαστε λίγοι, αλλά θα κερδίσουμε την μάχη της εξέδρας. Οι φίλοι της Αούστρια θα έχουν 10000 οπαδούς απόψε. Η οικογένεια του προέδρου είναι εδώ και θα τον αναμένουμε και αυτόν σε λίγες ώρες."

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση