ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: «Λέοντες» έτοιμοι για όλα

Με ψιλόβροχο συνοδεύτηκε το πρωινο ξύπνημα ποδοσφαιριστών και φίλων της ΑΕΛ, οι οποίοι παρουσιάζονται πανέτοιμοι για την αποψινή πρόκληση. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κόσμο που έχει ταξιδέψει στην Βιέννη είτε με την αποστολή, είτε με δική του πρωτοβουλία, οι αφίξεις στην Αυστρία θα συνεχιστούν και σήμερα. Η επίσημη εκτίμηση που διατυπώθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου δια στόματος Θεόδωρου Αντωνίου, κάνει λόγο για παρουσία περίπου 200 με 250 φίλων της Λεμεσιανής ομάδας απόψε στο «Ernst Happel». 

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η πρώτη και τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο που φιλοξενεί την εθνική Αυστρίας, έγινε σε άριστο κλίμα και χαλαρούς ρυθμούς. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επιδόθηκαν περισσότερο σε παιχνίδια με τη μπάλα με τα χαμόγελα και τα γέλια να αντηχούν σε όλο το γήπεδο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, ο Βοζίνια αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Λαφράνς και Μιτρέα να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αϊρόσα και Αβραάμ θα έχουν ρόλο αναχαιτιστών στα δύο άκρα, ενώ στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι φαντάζουν οι Σοάρες, Φιντέλις και Αρτούρ. Τη δε γραμμή κρούσης αναμένεται να συνθέτουν οι Σάσι, Μέσκα και Αρουαμπαρένα με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ στη χθεσινή διάσκεψη τύπου να δείχνει άριστα μελετημένος και ταυτόχρονα προσηλωμένος στο τι μπορεί να κάνει η δική του ομάδα, παρά στο τι θα κάνουν οι Αυστριακοί.

Η αναχώρηση των φίλων της ΑΕΛ για το γήπεδο θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 18:30 (τοπική ώρα), ενώ η επιστροφή στην Κύπρο θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι μαζί με την αποστολή. Κοινή πεποίθηση και στόχος όλων των φίλων της Λεμεσιανής ομάδας είναι η ταξιδιωτική βαλίτσα να παραμείνει σε περίοπτη θέση για το επόμενο ταξίδι στα γήπεδα της Ευρώπης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση