ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ηθικό; Ακμαιότατο!

Στη Βιέννη βρίσκεται από τις 3 τα ξημερώματα (ώρα Κύπρου) η αποστολή της ΑΕΛ η οποία παρουσιάζεται πανέτοιμη για την αυριανή πρόκληση στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Παρά το γεγονός ότι η πτήση αναχώρησε έως και τέσσερις ώρες αργότερα από την αρχική ενημέρωση, το ηθικό ανάμεσα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φίλων της ομάδας παρέμεινε ακμαιότατο με τραγούδια να συνοδεύουν όλο το ταξίδι τόσο στο αεροπλάνο προς Μπρατισλάβα, όσο και στο λεωφορείο προς Βιέννη.

Σαράντα περίπου οπαδοί της ΑΕΛ επέλεξαν να ταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας, καταλήγοντας ωστόσο σε διαφορετικό ξενοδοχείο σε σχέση με αυτό, μέσα στο οποίο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα καταστρώσει τα πλάνα του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να διαχειριστεί τη σημαντική απουσία που ακούει στο όνομα Μάριος Νικολάου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να επιταχύνει την πορεία αποκατάστασης από τραυματισμό, εν όψει και του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πέραν του Κύπριου μέσου, ο προπονητής των «λεόντων» δεν αναμένεται να προβεί σε κάποια άλλη διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό απέναντι στην Πρόγκρες. Βάση της πιο πάνω υπόθεσης, ο Βοζίνια αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια στο «Ernst Happel» με τους Λαφράνς και Μιτρέα να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αβραάμ και Αϊρόσα θα καλύψουν τα άκρα και τις προσπάθειες των ακραίων επιθετικών της Αούστρια, την ίδια ώρα που στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Σοάρες, Ρεζέντε και Φιντέλις, με τον τελευταίο να αποτελεί και τον αντι-Νικολάου. Τη γραμμή κρούσης θα συνθέσουν οι Σάσι, Μεσκά και Αρουαμπαρένα, ψάχνοντας το εκτός έδρας γκολ που θα ανεβάσει κατακόρυφα τις πιθανότητες της Λεμεσιανής ομάδας για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ, η πρώτη και τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Αυστριακής πρωτεύουσας θα γίνει απόψε στις 22:00 (ώρα Κύπρου), ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X