ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Έτοιμη για Βιεννέζικο Βαλς

Εφραίμ Γεωργίου

Όλα έτοιμα λοιπόν στο στρατόπεδο της ΑΕΛ και η ομάδα θα αναχωρήσει με ναυλωμένη πτήση στις 19:00 ώρα Κύπρου προς Βιέννη. Εκεί η ομάδα του Μπαλταζάρ θα ετοιμαστεί για ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Αούστρια Βιέννης (την Πέμπτη), με στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να έχει τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό.

Σαφώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα, εξάλλου ποτέ δεν ήταν εύκολα τα παιχνίδια της Ευρώπης, όμως οι «Λέοντες» είναι έτοιμοι για μια πολύ σημαντική μάχη. Μάλιστα η ΑΕΛ ταξιδεύει με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία μιας και η ομάδα μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (πράγμα που αποτελεί ρεκόρ για την ΑΕΛ).

Ο Μπαλταζάρ δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό της ομάδας, τον Μάριο Νικολάου, ο οποίος υπέστη θλάση στον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Προγκρέ και ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Κατά τ’ άλλα η ομάδα είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι. Ο Μπαλταζάρ βλέπει παίκτες κλειδιά να είναι σε καλή κατάσταση με τον Λαφράνς να ξεχωρίζει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά(!). Ο τρόπος με τον οποίο βγαίνει μπροστά ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ θυμίζει παλιάς κοπής Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό που έχει αυτόν τον τουπέ και την αυτοπεποίθηση να βγει μπροστά και να τα βάλει με όλους. Με τη διαφορά πως η συνέπεια του Λαφράνς στα μετόπισθεν είναι εκεί. Δεν αφήνει εκτεθειμένη την ομάδα.

Πέραν όμως του Λαφράνς όλη η ομάδα είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι. Ο στόχος του θετικού αποτελέσματος είναι απόλυτα εφικτός, όμως χρειάζεται συνέπεια στο πλάνο, συγκέντρωση 100% και ένα πολύ καλό παιχνίδι από όλους τους ποδοσφαιριστές. Αν υπάρξουν αυτά τα στοιχεία τότε η ΑΕΛ μπορεί να φύγει με το αποτέλεσμα που θα της δίνει το πρώτο λόγο.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X