ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Φινκ προειδοποιεί την ΑΕΛ

Σάββας Λαζανιάς

Η ανέλπιστη ήττα της Αούστρια από την Άλταχ στην πρεμιέρα του αυστριακού πρωταθλήματος έχει αφυπνίσει τον Τόρστεν Φινκ και τους ποδοσφαιριστές του.

Ίσως να υπήρχε στον ορίζοντα το ενδεχόμενο υποτίμησης της ΑΕΛ από τους Αυστριακούς όμως πλέον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, καθώς η ήττα από την Άλταχ έχει ηχήσει σαν ένα «καμπανάκι κινδύνου» στα αυτιά τα παικτών της Αούστρια.

Ενδεικτικές είναι οι σημερινές δηλώσεις που έκανε ο Τόρστεν Φινκ για το παιχνίδι της Πέμπτης:

«Μετά την ήττα από την Αλτάχ σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι για το πώς ξεκινήσαμε την σεζόν. Την Πέμπτη μας περιμένει τo πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Θα δείτε την Αούστρια με άλλο πρόσωπο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

Με λίγα λόγια, ο Φινκ στέλνει ξεκάθαρη προειδοποίηση προς της ΑΕΛ για το τι θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης στο «Ernst Happel Stadion». Οι «λαβωμένες» ομάδες γίνονται πιο επικίνδυνες. Η ομάδα της Βιέννης θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις στο παιχνίδι της Πέμπτης γιατί σε περίπτωση που έρθει ένα δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα (κάτι το οποίο ευχόμαστε), τότε θα πυκνώσουν τα σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο των πρωτευουσιάνων της Αυστρίας.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα της Πέμπτης είναι αρκετά υψηλός όμως στο στρατόπεδο της ΑΕΛ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.  Ο Πορτογάλος τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» έχει περάσει από «κόσκινο» την αυστριακή ομάδα και έχει εντοπίσει τα «τρωτά» της σημεία.

Η Αούστρια είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο. Η ΑΕΛ έχει τις δικές τις πιθανότητες όμως θα πρέπει να μείνει όρθια στην Αυστρία και να επιστρέψει στην Κύπρο με ένα θετικό αποτέλεσμα, για  να μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στο καύσωνα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τους Αυστριακούς.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy/

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
X