ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εξετάζουμε 2-3 περιπτώσεις»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Pressing» του ΣΠΟΡ FM 95,0 και στον συνάδελφο Ανδρέα Βιολάρη.

Αναλυτικά:

Για τον χαμό του Γιώργου Μικελλίδη:

«Ζητήσαμε να παίξουμε με μαύρα περιβραχιόνια και εγκρίθηκε από την ΟΥΕΦΑ αυτό μας το αίτημα, είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον Γιώργο. Προσπάθησα να βοηθήσουν πολλοί φίλοι και πολλές άλλες ομάδες, είναι οι στιγμές που βλέπουμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά».

Για την Αούστρια:

«Είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και θα έλεγα με πάρα πολλές εμπειρίες, ο στόχος μας που είναι η πρόκριση δεν αλλάζει, θα δώσουμε ότι έχουμε αρχίζοντας από το βράδι της Πέμπτης. Σίγουρα θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο γιατί ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα έχασε στην πρεμιέρα. Δεν θα παραπλανηθούμε από το χθεσινό αποτέλεσμα και να αλλάξουμε τις σκέψεις μας. Μετά από έτσι ήττες οι μεγάλες ομάδες προσπαθούν να αποδείξουν ότι τα κακά αποτελέσματα είναι μια κακή παρένθεση. Ο αγώνας της Πέμπτης έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολος. Ήταν ο Γκιγιέρμε Ράμος στο γήπεδο παρακολούθησε την αναμέτρηση, όλοι μας είδαμε τον αγώνα. Ήταν από τα ματς που γίνεται ένα αποτέλεσμα 2-0 από νωρίς και μετά είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

Για τις αλλαγές:

«Είναι δεδομένο ότι θα το παλέψουν. Το μοναδικό νέο πρόσωπο στην λίστα μας είναι ο Αντρέ Τεσέιρα οπότε αν θέλει ο προπονητής μπορεί να τον έχει στη διαθεσή του. Ο Νικολάου είναι εκτός ο Σαβανέ και ο Ντάνι Μπενίτεθ φαντάζομαι ότι θα είναι στην αποστολή».

Για την αναχώρηση:

«Η αναχώρηση θα γίνει στις 19:30 το απόγευμα, όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να πετάξουν μαζί μας υπάρχουν θέσεις και μπορούν να επικοινωνήσουν με το ταξιδιωτικό γραφείο. Αρκετοί θα ταξιδέψουν μόνοι τους και θα βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας».

Για τον Τιάγκο Λεόνκο:

«Συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει με κανένα ποδοσφαιριστή, υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις και τις εξετάζουμε, ούτε ήρθε κάποιος ποδοσφαιριστής στην Κύπρο. Δεν θα εγγραφεί κανένας νέος ποδοσφαιριστής γι’ αυτά τα παιχνίδια, αυτός που έχει εγγραφεί είναι ο Τεσέιρα».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση