ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πολλά τα προβλήματα αλλά...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με χειρότερο τρόπο η Αούστρια το φετινό πρωτάθλημα στην Αυστρία. Όταν μια ομάδα τέτοιου επιπέδου δέχεται τριάρα τότε τα πράγματα είναι σαφώς δύσκολα για την ίδια και βεβαίως θετικά για την ΑΕΛ.

Η Αούστρια λοιπόν έβγαλε στη φόρα τα «άπλυτα» της στο χθεσινό αγώνα με την Άλταχ. Η ομάδα του Φινκ είχε πολλά προβλήματα αμυντικά. Οι αντίπαλοι με 2-3 πάσες τρυπούσαν την άμυνα της Αούστρια και έκαναν κυριολεκτικά ότι ήθελαν. Τα δυο τέρματα που δέχθηκαν στα πρώτα δέκα λεπτά λένε πολλά. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Φινκ το πάλεψε. Είχε την κατοχή και με υπομονή προσπαθούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Αν και η επιθετικές της αρετές ήταν το δυνατό χαρτί της περσινής ομάδας του Φινκ, στο χθεσινό παιχνίδι δεν κατάφεραν σε καμιά περίπτωση να διασπάσουν την άμυνα της Άλταχ. Βέβαια ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ της Αούστριας δεν υπάρχουν και έτσι φαίνεται πως οι παίκτες του Φινκ ήταν σε μια πολύ κακή μέρα.

Αυτό δεν πρέπει να ξεγελά την ΑΕΛ. Η Αούστρια δεν είναι η ομάδα που ήταν κάποτε, όμως ακόμη παραμένει μια αρκετά καλή ομάδα. Μια ομάδα την οποία όμως μπορεί να κοντράρει η ΑΕΛ και μάλιστα αν οι παίκτες του Μπαλταζάρ εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά τότε μπορούν εύκολα να πετύχουν κάποια τέρματα και να πάρουν τη πρόκριση. Φυσικά τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο και η σοβαρότητα είναι το παν. Εκεί η ΑΕΛ θα πρέπει να προσθέσει ακόμη μια καλή εμφάνιση με συγκέντρωση και πάθος. Αν γίνει αυτό τότε σαφώς και η ΑΕΛ μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση