ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε την αίγλη της αλλά...

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Αούστρια Βιέννης να έχει χάσει την αίγλη της και παράλληλα να μην είναι η ομάδα που ήταν πριν από αρκετά χρόνια όμως αυτό δεν λέει και πολλά. Οι Αυστριακοί είναι καλύτεροι τόσο από της Σεντ Τζόζεφς όσο και από την Προγκρέ και έτσι η ΑΕΛ θα πρέπει να έχει ανάλογη εμφάνιση για να μπορέσει να περάσει.

Ουσιαστικά ο Φινκ (γνωστός από το πέρασμα του στον ΑΠΟΕΛ) έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αρκετά καλό σύνολο. Έχει κρατήσει το βασικό κορμό και έτσι η ομοιογένεια είναι δεδομένη ενώ έχει προχωρήσει σε μόλις τρεις προσθήκες. Αυτές αφορούν τον Βέστερμαν από την δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, τον Ντεμάκου από τις ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ και τον Μονσχάιμ από την Ατμίρα. Αυτό σημαίνει πως το ρόστερ της Αούστριας έχει ελάχιστες αλλαγές και πως ο Φινκ έχει μια δουλεμένη ομάδα.

Βέβαια η ΑΕΛ δεν πάει πίσω. Αντίθετα έχει αποδείξει στην πράξη πως μπορεί να σταθεί στο γήπεδο με όποιο αντίπαλο και αν έχει. Αυτό έγινε από τότε που πάτησε το πόδι του ο Μπαλταζάρ. Φυσικά η Αούστρια αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα του Μπαλταζάρ η οποία θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή, ψυχωμένη και συγκεντρωμένη στο τακτικό κομμάτι ώστε να πετάξει έξω τους Αυστριακούς.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση