ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιχείρηση…Αούστρια!

Η πρόκριση επί της Προγκρέ πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για την ΑΕΛ, η οποία άρχισε ήδη να σκέφτεται τα παιχνίδια με την Αούστρια Βιέννης.

Ο πήχης των απαιτήσεων μεγαλώνει και στην ΑΕΛ το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Η Αούστρια Βιέννης του γνωστού μας Τόρστεν Φινκ είναι ένα «υψηλό» εμπόδιο στον δρόμο της ΑΕΛ, όμως η λεμεσιανή ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλες μάχες κόντρα στην αυστριακή ομάδα.

Σήμερα, η Αούστρια κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημά της κόντρα στην Άλταχ και ο βοηθός του Μπρούνο Μπαλταζάρ Γκιγιέρμε Ράμος θα παρευρεθεί στο γήπεδο, με στόχο να «κατασκοπεύσει» την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση.

Στην ΑΕΛ γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι για αυτούς τους αγώνες με απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο τους, αλλά και καλύτερη απόδοση συγκριτικά με τους αγώνες με την Προγκρέ. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Αλνταϊρ και Ρεζέντε θα βρίσκονται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας όσο περνά ο καιρός και θα μπαίνουν στο «πετσί» της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως για την ΑΕΛ τα δύσκολα συνεχίζονται. Όμως, εάν θέλεις να επιτύχεις τους στόχους σου, τότε επιβάλλεται να ξεπερνάς εμπόδια όπως αυτό της Αούστρια. Η ΑΕΛ έχει τις δικές της πιθανότητες για πρόκριση και θα τις διεκδικήσει.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X