ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν είμαστε στο 100% ακόμη»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός πως η Προγκρέ έβαλε δύσκολα: «Εμείς το λέγαμε και τελικά φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Η Προγκρέ δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά απέκλεισε την Ρέιντζερς γιατί είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές και είναι καλά δουλεμένη. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι είναι ακόμη αρχή της σεζόν και δεν είμαστε 100% έτοιμοι».

Για το ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια: «Δεν υπάρχουν, σαφώς και δεν υπάρχουν. Είδαμε και τον ΑΠΟΕΛ και αναφέρω τον ΑΠΟΕΛ καθώς έπαιξε με ομάδα από του Λουξεμβούργο, και το Λουξεμβούργο είναι μια χώρα με ομάδες που ψάχνουν να πετύχουν αυτά που πετύχαμε εμείς. Ασφαλώς και το επίπεδο των δικών μας των ομάδων είναι πιο ψηλό από αυτό των ομάδα του Λουξεμβούργου. Έγινε ένα καλό παιχνίδι χθες. Η ομάδα μας ήταν πιο καλή από την Προγκρέ και δίκαια πήρε τη πρόκριση. Πλέον πάντως βλέπουμε την επόμενη αντίπαλο».

Για τον κόσμο: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν μια περίεργη ψυχολογία και στην κερκίδα. Είναι αυτό που λες ότι ωραία ήρθαμε στηρίξαμε και θα περάσουμε. Εκεί που ήταν τα δύσκολα πάντως ο κόσμος βοήθησε την ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που στο τέλος είχε πολύ άγχος. Έγινε μια φάση από του πουθενά και ήρθε το τέρμα και μετά περνούν διάφορα από το μυαλό σου».

Για το επόμενο παιχνίδι και την πτήση: «Θα υπάρχει ναυλωμένη πτήση κοντά στα 420 ευρώ χωρίς τους φόρους. Θα είναι και πάλι επιχορηγημένη από τη διοίκηση. Εύχομαι ότι θα έχουμε στο αεροπλάνο αρκετούς φίλους της ομάδας. Τρίτη βράδυ θα φύγει η ομάδα και θα έρθει μετά το τέλος του αγώνα».

Για τον Νταβόρ: «Ο ένας που φέραμε και δεν τον ήξερε κανείς και του δώσαμε μεγάλο συμβόλαιο (χρονικό) είναι ο Φιντέλις. Έχουμε καταστρώσει ένα πλάνο και ο προπονητής είναι απόλυτα σύμφωνος με το πλάνο. Προσπαθούμε να φέρουμε νεαρούς παίκτες, έτοιμους, ώστε σε βάθος χρόνου η ομάδα να είναι κερδισμένη. Δεν φέρνουμε παίκτες που δεν έχουν αγώνες πάνω τους. Ο Νταβόρ είναι νεαρός 19 ετών, είναι αρχηγός της Εθνικής νέων της χώρας του, αλλά ταυτόχρονα έχει αρκετές συμμετοχές τις τελευταίες δυο χρονιές».

Για τον Λεόγκο: «Όταν υπάρξει κάτι επίσημο θα σας ενημερώσουμε».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση