ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Καθήκον όλων μας»

Φαίνεται πως οι οπαδοί της ΑΕΛ ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό με την Προγκρέ. Η ομάδα του Μπαλταζάρ έχει πείσει τους απαιτητικούς φίλους της και έτσι θα τους έχει στο πλάι της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αναμένεται πως περίπου 4000 και πλέον φίλοι της ΑΕΛ θα βρεθούν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει ακόμη μια νίκη και πρόκριση στην Ευρώπη. Μάλιστα το γεγονός πως η είσοδος είναι 12 ευρώ είναι σίγουρα ένα συν στο να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Παράλληλα σήμερα η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί τους φίλους της ΑΕΛ να βρεθούν δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

ΑΕΛίστα, είναι καθήκον όλων μας το βράδυ της Πέμπτης να κατακλύσουμε απ’ άκρη σ’ άκρη το “Αντώνης Παπαδόπουλος” στη Λάρνακα και να πάρουμε την πρόκριση.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας εκατοντάδες μέλη της γαλαζοκίτρινης οικογένειας έκαναν το καθήκον τους αλλά τα περιθώρια αναλογιζόμενοι το τεράστιο μέγεθος του λαού μας είναι ακόμη πολύ μεγάλα!

Η Διοίκηση της ΑΕΛ αναγνωρίζοντας την ανάγκη για δημιουργία πολύ θερμού κλίματος το βράδυ της Πέμπτης με απώτερο σκοπό την πρόκριση της ομάδας μας στον επόμενο γύρο καθόρισε οικογενειακές τιμές έτσι ώστε να καταστεί για όλους δυνατή η μετάβαση τους στο γήπεδο!

ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Ωράριο προπώλησης AEL OFFICIAL SHOP:

Τετάρτη (19/07): 09:00-13:00 / 15:00-19:00
Πέμπτη (20/07): 09:00-13:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 19.30 ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση