ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σοβαρότητα δίνει προοπτική

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Είναι γεγονός πως η ΑΕΛ από τη μέρα που ανακοίνωσε τον Μπαλταζάρ έχει αλλάξει. Η κρίση έμεινε πίσω και βαδίζει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο μιας και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το κάθε θέμα και την κάθε ομάδα δίνει βάσιμες ελπίδες στον κόσμο για μια εξαιρετική χρονιά.

Ο Μπαλταζάρ δούλεψε πολύ στον τομέα ψυχολογία αρχικά και κατάφερε να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές. Αφού κέρδισε τους ποδοσφαιριστές πέρασε σιγά σιγά τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Κατά την περίοδο του προγραμματισμού οι «Λέοντες» κινήθηκαν γρήγορα και μεθοδευμένα στο μεταγραφικό παζάρι και έτσι η ομάδα δυνάμωσε ακόμη περισσότερο.

Στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν υποτίμησε τις αντιπάλους και πέρασε εύκολα από τη Σεντ Τζόζεφς ενώ αν παρουσιαστεί με την ίδια σοβαρότητα τότε το εμπόδιο της Πρόγκρε δεν είναι ικανό να σταματήσει την Ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΛ. Παράλληλα η σοβαρότητα αυτή θα μπορούσαμε να πούμε πως έφερε και την τύχη. Και αυτό γιατί η Αούστρια σε σχέση με τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΛ είναι μια ομάδα που δίνει ελπίδες στην ομάδα του Μπαλταζάρ. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ πιο δύσκολα, όμως η τύχη έδωσε ελπίδες. Σε συνάρτηση μάλιστα με τα όσα μας έδειξε η ΑΕΛ μέχρι στιγμής τότε θα λέγαμε πως οι πιθανότητες της ΑΕΛ για πρόκριση επί της Αούστρια είναι μοιρασμένες. Όλα αυτά τα κέρδισε ο Μπαλταζάρ με τον τρόπο και τη δουλειά του. Έτσι λοιπόν η σοβαρότητα και η σκληρή δουλειά της ΑΕΛ δίνει προοπτικές. Προοπτικές για μια εξαιρετική σεζόν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X