ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί»

Η ΑΕΛ έκανε το πρώτο βήμα στο Λουξεμβούργο και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος:

«Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα, όμως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί. Πάρα πολύ προσεκτικοί για να μπορούμε να περάσουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι και εσείς βλέπετε τις δηλώσεις γίνονται στο Λουξεμβούργο και ότι θα έρθουν στην Κύπρο για να τα δώσουν όλα. Άρα, δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Δεν αποποιούμαστε τον τίτλο του φαβορί, αλλά αυτό που λέω είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Αυτοί λένε ότι έχασαν 1-0 επί της Ρέιντζερς και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Θεόδωρου.

Βέβαια, με την διαφορά ότι η ανατροπή έγινε στο Λουξεμβούργο, ενώ τώρα θα πρέπει να την κάνουν στην Κύπρο: «Αυτό λέω και εγώ. Αλλά παρέλειψε να πει αυτό το σημαντικό ο προπονητής της Πρόγκρες. Εγώ, θα συμπλήρωνα ότι θα παίξουν και μπροστά από τον κόσμο μας. Και από ότι θα έχουμε 5-6 χιλιάδες ΑΕΛίστες στην Λάρνακα. Εάν έχουμε τέτοιο κόσμο, τότε θα πάρουν για τα καλά μία καυτή ατμόσφαιρα».

Για την σοβαρότητα που δείχνει η ομάδα: «Νομίζω ότι έχουν πάρει όλοι το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και γι’ αυτό παρουσιαστήκαμε με αυτό τον τρόπο. Ούτε το παιχνίδι με την Πρόγκρες θα είναι εύκολο. Είναι πολύ οργανωμένη στο κομμάτι της τακτική της μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Εάν δεν είμαστε σοβαροί και γίνουν λάθη μπορεί να την πληρώσουνε. Ξέρετε, αυτές οι ομάδες έχουν την δίψα που είχαμε και εμείς πριν μερικά χρόνια που θέλαμε να μπούμε σε ομίλους. Άρα, θα πρέπει να επιδεικνύουμε την κάθε σοβαρότητα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως»

Για την ενίσχυση: «Είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσουμε σε μία τουλάχιστον κίνηση. Όπως ξέρετε έχουμε μία θέση κενή στο ρόστερ. Όμως, όπως είδατε έχουμε προχωρήσει και σε κινήσεις που είναι και για επένδυση. Άρα, μην αποκλείσουμε να γίνουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις»

Εάν η μία κίνηση θα είναι στην επίθεση; «Νομίζω πως ναι. Όμως, επειδή το πρωτάθλημα και το κύπελλο θα πάει πολύ μακριά, δεν αποκλείουμε όπως είπαμε να δούμε κι άλλες περιπτώσεις. Μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε Ιούνιο. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, όμως το εμπλουτίσουμε κι άλλο για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πρόγραμμα».

Για το θέμα με τον Τεξέιρα: «Έχω διαβάσει τις δηλώσεις του προέδρου της Λεϊσόες. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, αλλά είναι ένα θέμα που χειρίζονται οι νομικοί μας σύμβουλοι. Να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς θα πράξουμε ότι είναι προ το συμφέρον του σωματείου μας. Είμαστε σίγουροι για την κάθε κίνηση που κάνουμε και δεν θα βλάψουμε το σωματείο μας».

Το τελευταίο μήνυμα στον κόσμο: «Όλοι θα πρέπει να είναι την Πέμπτη στην Λάρνακα για να ανεβάσουμε κι άλλο την θερμοκρασία».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση