ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάει στη FIFA η Λεϊσόες

Μπορεί στην ΑΕΛ να έχουν το μυαλό τους στην Πρόγκρε και τον επαναληπτικό της Πέμπτης, όμως δεν είναι το μοναδικό θέμα που υπάρχει στην επικαιρότητα. Σύμφωνα με την Πορτογαλική ιστοσελίδα «sabado.pt» ο Πρόεδρος της Λεϊσόες, Πάολο Λόπο, φαίνεται να απειλεί την ΑΕΛ ακόμη και με προσφυγή στην FIFA για περίπτωση Αντρέ Τεϊσέιρα. Έτσι παρά το γεγονός πως στην ΑΕΛ προσπάθησαν να βρουν τη λύση η ομάδα της Πορτογαλίας θέλει να πάρει την περίπτωση στα άκρα.

Να θυμίσουμε πρώτα πως λίγες μέρες πριν από τη συμφωνία και την υπογραφή του συμβολαίου του Τεϊσέιρα με την ΑΕΛ, αρκετά δημοσιεύματα από την Πορτογαλία τόνιζαν πως η Λεϊσόες θα έπρεπε να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της μιας και ο ποδοσφαιριστής διατηρούσε συμβόλαιο. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή καθησύχασαν την ΑΕΛ πως τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Έτσι ο Τεϊσέιρα έβαλε την υπογραφή του και φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ.

Όμως ο πρόεδρος της Λεϊσόες τοποθετήθηκε επί του θέματος σε δηλώσεις του στην Πορτογαλία. Ο ίδιος ανάφερε πως ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον σύλλογο χωρίς να έχει τη δικαιοδοσία να το κάνει, και αυτό το υποστήριξε μιας και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της Λεϊσόες προέβλεπε «αυτόματη ανανέωση αν ο ποδοσφαιριστής σημείωνε 20 παιχνίδια στη σεζόν». Παράλληλα τόνισε η στάση του ποδοσφαιριστή δεν αφήνει άλλα περιθώρια στον σύλλογο και έτσι θα προχωρήσουν την υπόθεση στην FIFA. Ο Πάολο Λόπο λοιπόν άφησε αιχμές και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστής μιας και όπως σημείωσε «δεν φάνηκε σωστός, και δεν τίμησε το συμβόλαιο του και αυτή του η συμπεριφορά μας ωθεί στο να προτιμούμε να χάσουμε στο δικαστήριο (αν χάσουμε) και να ταλαιπωρηθούμε παρά να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή να φύγει χωρίς κανένα πρόβλημα».

Έτσι φαίνεται πως το όλο θέμα έχει αρκετά κεφάλαια ακόμη. Ο πρόεδρος της Λεϊσόες δείχνει έτοιμος για όλα και αναμένεται αντίδραση από την ΑΕΛ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X