ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισπανικές σειρήνες για Αρουαμπαρένα

Σύμφωνα με την Ισπανική ιστοσελίδα sportcartagena.es ο Αρουαμπαρένα βρίσκεται στο στόχαστρο της Cartagena, ομάδα της Segunda Division στην Ισπανία. Μάλιστα στο ρεπορτάζ τους οι Ισπανοί αναγνωρίζουν πως στην Κύπρο όλα κυλούν ομαλά, ίσως ακόμη καλύτερα από ότι θα περίμενε ο ίδιος ο Αρουαμπαρένα ,όμως, όπως συμπληρώνουν υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον ίδιο ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία.

Φυσικά στο ρεπορτάζ μιλούν και για την αξία του Αρουαμπαρένα. Ένας επιθετικός που έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του μιας και αγωνίστηκε σε Μπιλμπάο, Εϊμπάρ, Λέγκια, Ουέσκα, Τενερίφη, Λεγάνες και Οσασούνα Β’ (εκτός από μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία με κάποια απ’ τις ομάδες που αγωνίστηκε και που επιθυμεί να το πράξει με την ΑΕΛ – προσθέτουμε εμείς). Παράλληλα αναφέρουν πως η εμπειρία του, η δύναμη του, η έφεση του στο σκοράρισμα και γενικότερα τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που ψάχνει η Cartagena. Έτσι αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο.

Μάλιστα όπως σημειώσαμε στην αρχή οι Ισπανοί συνάδελφοι τονίζουν πως ο Αρουαμπαρένα έχει ένα πολύ καλό λόγο για να επιστρέψει στην Ισπανία. Τονίζουν πως ο επιθετικός της ΑΕΛ βρίσκεται στα «τελευταία» βήματα της καριέρας του, και δεν θα έχει πολλές ακόμη ευκαιρίες ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία, έστω και στην Segunda Division. Βέβαια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε τους συνάδελφους στην Ισπανία, όμως όπως και οι ίδιος αναφέρουν ο Αρουαμπαρένα έχει βρει ένα εξαιρετικό λιμάνι στην Λεμεσό και μάλιστα η Ευρώπη είναι το καλύτερο κίνητρο για τον ίδιο ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X