ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Και σε γήπεδο 5Χ5 να παίζαμε...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Για το αποψινό παιχνίδι: «Έχουμε πάρει τα μηνύματα από το πρώτο ζευγάρι παιχνιδιών της Πρόγρκες. Αυτή η ομάδα έχει αποκλείσει την Ρέιντζερς. Είναι δεδομένο πως αξίζει τον σεβασμό της ΑΕΛ και της Ευρώπης όλης που μιλούν για την επιτυχία της. Βέβαια πήραμε και τα μηνύματα από το ΓΣΠ και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, συγκεντρωμένοι και να μπούμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Έχουμε περάσει στους ποδοσφαιριστές μας το μήνυμα πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Για την τηλεοπτική μετάδοση: «Έγιναν πολύ μεγάλες προσπάθειες και πληροφορήθηκα πριν από λίγο πως ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision 7. Περιμένουμε όμως και την επίσημη βεβαίωση».

Για τους Φιντέλις και Βοζίνια: «Είναι πανέτοιμοι και μπορούν να αγωνιστούν κανονικά. Δεν είχαμε πάντως απρόοπτα χθες και ο προπονητής θα πρέπει να επιλέξει 18 από τους 20 ποδοσφαιριστές που είναι στο Λουξεμβούργο».

Για τον κόσμο: «Θα έχουμε περίπου 150 με 200 φίλους μας. Θα έχουμε εισιτήρια και στο γήπεδο. Ίσως ξεπεράσουμε τους 200 καθώς μας παίρνουν τηλέφωνα από γειτονικές χώρες και μας λένε πως έρχονται στο Λουξεμβούργο για να δουν το παιχνίδι. Χθες 5-6 παιδιά βρέθηκαν στην προπόνηση και τους ανοίξαμε την πόρτα για να δώσουν μια ψυχολογική ένεση στους παίκτες, κάτι το οποίο έγινε».

Για την έδρα που άλλαξε: «Ξέρουμε γιατί άλλαξε η έδρα της Πρόγκρες μιας και η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι πως το γήπεδο αυτό έχει μικρότερες διαστάσεις. Όμως εμάς δεν μας ενδιαφέρει καθώς και σε γήπεδο 5Χ5 να παίζαμε πάλι ο στόχος θα ήταν η νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X