ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η διαφορά θα φανεί στο γήπεδο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Εδώ και λίγες μέρες η ΑΕΛ βρίσκεται σε ρυθμούς Πρόγκρες. Ένας ιδιαίτερος αγώνας (όπως κάθε άλλος στην Ευρώπη) που δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Μπαλταζάρ να κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα για πρόκριση.

Σαφώς και η Πρόγκρες απέδειξε πως δεν είναι ομάδα της πλάκας (όταν βγάζεις έξω την Ρέιντζερς τότε μόνο της πλάκας δεν είσαι), όμως σε καμιά μα καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται με την ΑΕΛ. Εδώ μιλάμε για τεράστιες διαφορές. Μπορεί να μην είναι Σεντ Τζόζεφς η Πρόγκρες αλλά και πάλι έχουμε να κάνουμε με την 4η ομάδα του Λουξεμβούργου.

Σήμερα λοιπόν αναμένεται να φτάσουν στο Λουξεμβούργο και οι Βοζίνια και Φιντέλις μιας και είχαν κάποια μικρά θεματάκια με τη βίζα τους τα οποία θα τακτοποιηθούν άμεσα. Παράλληλα το απόγευμα προς νύχτα (20:15 Κύπρου) ο Μπαλταζάρ θα μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Το να γράψουμε για την ποιότητα της ΑΕΛ σε σχέση με αυτή της Πρόγκρες δεν είναι δύσκολο. Και μπορούμε να γεμίσουμε αρκετές σελίδες με τις διαφορές η οποίες είναι ουσιαστικές, όμως αυτό δεν έχει και μεγάλο νόημα. Ο στόχος για την ΑΕΛ είναι η διαφορά αυτή να φανεί στο γήπεδο. Το μηδέν παθητικό στην άμυνα είναι το ένα ζητούμε και πάνω από ένα τέρμα το άλλο. Τη συνταγή την ξέρουν στην ΑΕΛ αυτό που μένει να δούμε είναι το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του Μπαλταζάρ στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X