ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο μπακ της νέας γενιάς και ο επιθετικός

Η ΑΕΛ πλέον σκέφτεται τους αγώνες με την Πρόγκρες από τον Λουξεμβούργο και πως θα περάσει στον τρίτο γύρο του Europa League, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τον μεγάλο στόχο των ομίλων της διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα, στην ΑΕΛ εξακολουθεί να κοιτάζουν και στην αγορά για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα τους, καθώς έρχεται μία δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά.

Ο Θεόδωρος Αντωνίου, μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ FM 95 ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΛ δεν θα κινηθεί για άλλο αριστερό άκρο αμυντικό, καθώς όπως τόνισε απέκτησε τον μπακ της νέας γενιάς με την προσθήκη του Γουίλερ. «Έχουμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πολλές προοπτικές. Πέρασε από όλες τις Εθνικές ομάδες, εκτός από την ανδρών και θεωρούμε ότι κάναμε μία εξαιρετική λύση», ήταν το σχόλιο του.

Συνεπώς, η μία θέση που απομένει για τον κατάλογο Α’ η ΑΕΛ θα την χρησιμοποιήσει για την επίθεση. Βασικά, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα θέλει να φέρει ένα παίκτη ευέλικτο, που θα μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Να παίζει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα, όταν και εφόσον χρειαστεί. Δεν θα βιαστούν να κάνουν την επιλογή τους, καθώς θέλουν ο παίκτης που θα έρθει να κάνει την διαφορά και να ενισχύσει αρκετά την ομάδα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Πήρε κλήση ο Βοζίνια

ΑΕΛ: Πήρε κλήση ο Βοζίνια

Παρόλο που έχασε τη θέση του απ' τον Πρόσεκ, είναι στις επιλογές του Ομοσπονδιακού του προπονητή
24sports team
 |  ΑΕΛ
X