ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Γαλαζοκίτρινη» νουβέλ βαγκ!

Χάρης Χαρίτωνος

Καλές οι δύο νίκες κόντρα στην Σεντ Τζόζεφς και ακόμα καλύτερη η πρόκριση για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τους ποδοσφαιριστές του.

Ένα στοιχείο που ξεχώρισε ιφιαίτερα από τον χθεσινό αγώνα του Τσιρείου ήταν οι ευκαιρίες που έδωσε ο Μπαλταζάρ σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους πιστεύει πάρα πολύ και για το μέλλον.

Σημείο αναφοράς στον χθεσινό αγώνα για την ΑΕΛ ήταν ο Μάριος Ηλία. Ο Κύπριος νεαρός επιθετικός πήρε την ευκαιρία και αγωνίστηκε ως βασικός. Σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ήτα κινητικότατος και «σκόρπισε» πολλά χαμόγελα στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ τον πιστεύει ιδιαίτερα, του το δείχνει και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία του νεαρού επιθετικού.

Ο αντικαταστάτης του Ηλία Γιάννης Μαύρου πέτυχε ένα γκολ, έχασε ένα πέναλτι και άλλες πολλές ευκαιρίες στο χθεσινό παιχνίδι. Εάν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό σίγουρα θα έρθουν και περισσότερα γκολ γι’ αυτόν στην συνέχεια.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στον Γιάννη Γερολέμου. Το «θείο βρέφος» της ΑΕΛ ρίχτηκε από νωρίς φέτος στα πολύ βαθιά και ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στα καθήκοντά του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δείχνει πως είναι ένας απόλυτα έτοιμος ποδοσφαιριστής και το μέλλον του ανήκει. Ο Γερολέμου είναι ικανός για μεγάλη καριέρα στην ομάδα της Λεμεσού.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και τον Ανδρέα Κυριάκου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός όποτε κληθεί να αγωνιστεί δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό και χθες μάλιστα σκόραρε με κεφαλιά.

Στην ΑΕΛ βλέπουν αυτούς, αλλά και άλλους νεαρούς ως μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον της ομάδας.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Αντίπαλος της ΑΕΛ ο Τσέρτσι;

Αντίπαλος της ΑΕΛ ο Τσέρτσι;

Φαίνεται πως η «βόμβα» που προανήγγειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης χθες μέσω Instagram λέγεται… Αλέσιο Τσέρτσι. Ο Ιταλός ακραίος ...
 |  ΑΕΛ
X