ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βραβείο στον Σασί

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της, έκανε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής της Ισμαήλ Σασί αναδείχτηκε "καλύτερος ποδοσφαιριστής" του Επάθλου ήθους, αρετής, και τέχνης της Carlsberg για τον Μάιο του 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ήμερα του Αθλητικού Συντάκτη που έγινε την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στους κήπους της Carlsberg, στο Δάλι, ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, απένειμε εκ μέρους της φίλαθλης εταιρείας Carlsberg, το Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, στον Ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ισμαήλ Σάσσι, ο οποίος ως γνωστό αναδείχτηκε από τους αθλητικούς συντάκτες, ως ο ”Καλύτερος Ποδοσφαιριστής” του ομώνυμου θεσμού, για τον μήνα Μάιο 2017.

Το έπαθλο παρέλαβε εκ μέρους του ποδοσφαιριστή, ο Διευθυντής του σωματείου μας, Δημήτριος Γιαννέλης , στη παρουσία του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Aντρέα Σμυρίλλη (φωτο). Το ποσό των 1000 ευρώ, συνεισφορά της Carlsberg, επιδόθηκε στο Funraising Foundation(http://www.funraising.org.cy/), κατόπιν υπόδειξης του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση