ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν θα φέρουμε άλλο αριστερό μπακ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Για τη χθεσινή νίκη: «Είναι μια ιστορική νίκη γιατί είναι η μεγαλύτερη νίκη της ΑΕΛ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όποιος και αν είναι αντίπαλος αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία».

Για την πορεία της ομάδας: «Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε στην τελευταία χρονιά. Δεν μπορείς να κάνεις θαύματα όμως συνεχίζουμε την καλή δουλειά. Το πλάνο είναι εκεί και πάμε βάση πλάνου και θεωρώ πως όλα πάνε καλά».

Για τον στόχο στην Ευρώπη: «Ο στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο όμως θα το παλέψουμε. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να μας βοηθήσει και όσο πεισμωμένη είναι η διοίκηση τόσο να είναι και ο κόσμος».

Για το γήπεδο του επόμενου γύρου: «Κατά πάσα πιθανότητα πάμε Αντώνης Παπαδόπουλος καθώς θέλουμε να αποφύγουμε την ώρα που παίξαμε χθες».

Για τα εισιτήρια: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε μπροστά μας τρεις ώρες, όμως ακόμη δεν φτάσαμε στο επιθυμητό νούμερο. Χρειαζόμαστε ακόμη 100 φίλους για να μπορέσουμε να πάμε πιο ξεκούραστα. Όσοι θέλουμε μπορούν να επικοινωνούν. Αν γίνει αυτή η πτήση θα είναι πολύ πιο φτηνή για τον κάθε φίλαθλο. Η τιμή είναι επιχορηγημένη. Είναι στα 500 ευρώ μαζί με το εισιτήριο για τον αγώνα».  

Για τις επόμενες κινήσεις: «Έχουμε τον Γουίλερ και δεν θα πάρουμε άλλο αριστερό μπακ. Έχουμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πολλές προοπτικές. Θα γίνει άλλη μια μεταγραφή που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επιθετικός. Βέβαια δεν το έχει αποφασίσει ακόμη ο προπονητής. Αν βρούμε το ιδανικό θα προχωρήσουμε άμεσα σε απόκτηση, Αν όχι θα περιμένουμε».

Για το θέμα Σόουζα: «Απλός να πω πως δεν υπάρχει καμιά δικαστική απόφαση για την περίπτωση του Λούκας Σόουζα. Εμείς περιμέναμε να δούμε σε ποια ομάδα θα μεταγραφεί για να μπορούμε να κινηθούμε νομικά κατά του παίκτη και της ομάδα που θα κατέληγε».

Για την Προγκρες: «Η αντίπαλος μας έχει πάρει μεγάλη φήμη και όχι άδικα, όμως η ομάδα μας με σοβαρότητα θα πάει στο Λουξεμβούργο για τη νίκη και την πρόκριση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση