ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μέλλον του ανήκει

Πριν από περίπου ένα μήνα γράφαμε σε ρεπορτάζ μας πως η ΑΕΛ φέτος έχει ένα σημαντικό όπλο. Αυτό δεν είναι άλλο από τους νεαρούς Μάριο Ηλία και Γιάννη Μαύρου. Οι δυο νεαροί έχουν δείξει από την περασμένη σεζόν πως άξιζαν ευκαιρίες όμως επί καιρό Πάμπου Χριστοδούλου αμφότεροι δεν πήραν τις ευκαιρίες που ήθελαν. Τα πάντα όμως άλλαξαν με τον Μπαλταζάρ.

Ο νυν τεχνικός της ΑΕΛ φαίνεται πως πιστεύει πολύ τους νεαρούς. Φάνηκε άλλωστε από την περσινή σεζόν όταν τους έδωσε αρκετά λεπτά συμμετοχής. Χθες ο Μάριος Ηλία είχε ακόμη μια ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά. Πέτυχε δυο τέρματα και έδειξε πως το ταλέντο του είναι μεγάλο. Δυο τέρματα μάλιστα τα οποία δείχνουν πάστα πρωτοκλασάτου επιθετικού.

Ο Μπαλταζάρ πάντως έχει στη φαρέτρα της ΑΕΛ αρκετούς νεαρούς οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν πάρουν τις κατάλληλες ευκαιρίες τότε θα φτάσουν ψηλά. Βέβαια πολλοί είναι οι νεαροί που έχουν το ταλέντο, το θέμα όμως είναι η σκληρή δουλειά. Αν ο Ηλία κρατήσει το κεφάλι σκυμμένο και σηκώσει τα μανίκια τότε θα φτάσει ψηλά. Το ταλέντο όπως είπαμε είναι αστείρευτο, το στοίχημα όμως είναι να το εκμεταλλευτεί και να δουλέψει σωστά. Αν γίνει αυτό τότε το μέλλον του ανήκει.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση