ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όποιος την δει χαλαρά θα μείνει Λεμεσό»

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι, από την απόδοση της ομάδας αλλά και από το σκορ. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο μας, ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε έτσι και στο μέλλον, να αγωνιζόμαστε με αυτό το πνεύμα. Πρέπει να προσπαθούμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Από μόνο της η ποιότητα δεν κερδίζει παιχνίδια. Έχουμε το πνεύμα του νικητή, έχουμε ποιότητα και για αυτό το λόγο πήραμε τη νίκη σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους οπαδούς που ήρθαν σήμερα στο παιχνίδι».

Για τη συνεισφορά των Κυπρίων:

«Ειλικρινά μέσα στα αποδυτήρια δεν βλέπω εθνικότητες. Βλέπω έμπειρους παίκτες, βλέπω νεαρά τα ταλέντα και αυτό το μείγμα φέρνει ποιότητα στο παιχνίδι μας. Οπότε για να μένα δεν είναι σημαντικό ποιοι σκοράρουν. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουν όλοι τι θέλω, να έχουν τη σωστή νοοτροπία, το πνεύμα που θέλουμε και όταν έχουν την ευκαιρία στα πόδια τους να μπορούν να την αρπάξουν».

Για τις αναμετρήσεις με την Προγκρές:

«Τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την Πρόγκρες. Θα είναι ένα δύσκολος αντίπαλος. Σίγουρα δεν έχει την ποιότητα της Ρέιντζερς αλλά είναι πολύ πιο δυνατή σε ότι αφορά το ομαδικό πνεύμα και αυτό το πνεύμα τους έχει δώσει την πρόκριση. Οπότε, εάν πιστέψουμε ότι θα πάρουμε ένα αποτέλεσμα μόνο με την ποιότητα τότε σίγουρα θα χάσουμε και δυο παιχνίδια.

Πρέπει να έχουμε τα στοιχεία που είχαμε πει προηγουμένως για να καταφέρουμε να προκριθούμε από αυτήν την ομάδα. Είδα και τα δυο παιχνίδια της Προγκρές με την Ρέιντζερς και δεν με εκπλήττει που απέκλεισε την Ρείντζερς. Αν οποιοσδήποτε παίκτης πιστεύει ότι θα πάμε στο Λουξεμβούργο για ένα εύκολο παιχνίδι, ή αν δω στην προπόνηση κάποιους παίκτες άνετους σίγουρα θα μείνουν στη Λεμεσό και δεν θα ταξιδέψουν. Θα πάμε να κερδίσουμε την Πρόγκρες πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X