ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όλοι στις επάλξεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Σεντ Τζόζεφς στις 17.00. Η ομάδα της Λεμεσού κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί σήμερα στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ. της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν να καλέσουν τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ όπως προσέλθει σήμερα το απόγευμα (17:00) σύσσωμος στο Τσίρειο στάδιο για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στον πρώτο εντός έδρας φετινό Ευρωπαϊκό της παιχνίδι.

Έγινε μια τεράστια προσπάθεια απ’ όλους έτσι ώστε να χτιστεί ένα ρόστερ δυνατό και ικανό να πραγματοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά μας, αλλά αυτό θα είναι αδύνατο χωρίς την μαζική παρουσία του κόσμου της ΑΕΛ στις κερκίδες.

Αρχίζουμε δυναμικά από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι! Μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο τους δεσμούς μεταξύ κόσμου, διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών και πάμε να κερδίσουμε τις μάχες!

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού χρειάζεται ενότητα. Στην μεγάλη μάχη που θα δώσει φέτος δεν περισσεύει κανείς!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ανέλαβε δράση ο «Σόφο»

ΑΕΛ: Ανέλαβε δράση ο «Σόφο»

Ο Αντρέας Σοφοκλέους κάνει επαφές με πρώην παράγοντες και φίλους της ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος τύπου, Αριάδνη ...
 |  ΑΕΛ
X