ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να ψηλώσουμε κι άλλο τη θερμοκρασία»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού πρώτου επίσημου εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Σεντ Τζόζεφ του Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά:

AΕΛίστα,

Η ομάδα μας, έκανε το καθήκον της στην Πορτογαλία και τώρα έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να τελειώνουμε με αυτό τον προκριματικό. Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στα αδέλφια που ταξίδεψαν για να βρεθούν δίπλα της στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Την Πέμπτη καλούμαστε να δώσουμε βροντερό παρών στον πρώτο αγώνα στην πόλη μας. Εδώ που ισχύουν οι δικοί μας νόμοι. Η Λεμεσός έχει ήδη μπει σε ξέφρενούς ρυθμούς, όλοι ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα μας και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση με τους ποδοσφαιριστές μας. Η θέση του ΑΕΛίστα είναι στα ιερά τσιμέντα της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ, αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας κρατήσει μακριά από την αρρώστια μας.

Η ΘΥΡΑ 3 πρέπει να ψηλώσει κι άλλο την θερμοκρασία για να δώσει σε ολόκληρη την Ευρώπη να καταλάβει πως είμαστε η απόλυτη οπαδική φαντασίωση, αλλά και για να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να αντιληφθούν πως αγωνίζονται για τον πιο μανιακό λαό της Κύπρου.

Υ.Γ : PRE-GAME ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X