ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμπανάκι» από το Λουξεμβούργο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Είναι γεγονός πως στην ΑΕΛ όλοι περίμεναν τον αγώνα με την Ρέιντζερς για να δώσουν τη μεγάλη τους μάχη στην Ευρώπη. Δεν ήταν μια εύκολη κλήρωση και όλοι θεωρούσαμε ως δεδομένα πως οι Σκωτσέζοι δεν θα είχαν πρόβλημα με την Προκρές από το Λουξεμβούργο και πως η ΑΕΛ θα έπρεπε να κάνει την υπέρβαση για μια μεγάλη πρόκριση. Τελικά έλα που η μπάλα είναι «πόρνη». Έλα που το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των ανατροπών και των εκπλήξεων και έτσι η Προκρές έκανε το μπαμ.

Αυτό θα πρέπει να ηχήσει και ως «καμπανάκι» κινδύνου για την ομάδα του Μπαλταζάρ. Η ΑΕΛ σαφώς και είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις με την Προκρές όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Χρειάζεται σοβαρότητα και σκληρή προσπάθεια για να έρθει μια δεύτερη πρόκριση. Ο Μπαλταζάρ πάντως είδε το χθεσινό παιχνίδι και παρακολούθησε την Προκρές. Έχει πάρει πολλές σημειώσεις και αποκρυπτογράφησε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας από το Λουξεμβούργο.

Σε καμιά περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι απλά, όμως για να λέμε του στραβού το δίκαιο θα είναι έκπληξη αν η ΑΕΛ αποκλειστεί. Η ομάδα της Λεμεσού είναι το φαβορί, έχει την ποιότητα με το μέρος της και η πρόκριση της Προκρές επί της Ρέιντζερς δίνει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε η ομάδα του Μπαλταζάρ να συνεχίσει το Ευρωπαϊκό της ταξίδι.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση