ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυο μέτωπα ανοιχτά

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΛ ξεκίνησε τις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις ο Μπρούνο Μπαλταζάρ συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό. Και αυτό γιατί με την αρνητική εξέλιξη στο θέμα Κουκούλα υπάρχουν δυο μέτωπα ανοιχτά.

Η ΑΕΛ χρειάζεται δυο ποδοσφαιριστές ακόμη για να κλείσει το ρόστερ της και ο ένας εξ αυτών θα είναι κάτω των 22 ετών, ώστε να εγγραφεί στον κατάλογο Β. Τα μάτια του Μπαλταάρ είναι στραμμένα σε μια πλειάδα αριστερών μπακ αλλά και επιθετικών. Προτεραιότητα είναι ο αριστερός μπακ χωρίς όμως να σημαίνει πως αποκλείεται να τελειώσει πρώτα το θέμα του επιθετικού.

Βέβαια τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν δυο ονόματα στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ. Και τα δυο αφορούν 22χρονους αμυντικούς. Από τη μια είναι ο Έουλερ Σίλβα και από την άλλη ο Ζόαο Λούκας. Η σειρά με την οποία τους αξιολόγησε ο Μπαλταζάρ είναι ακριβώς όπως αναφέρθηκαν. Όμως η περίπτωση του Σίλβα παρουσιάζει δυσκολίες μιας και ο νεαρός έχει δεχθεί πρόταση και από άλλη ομάδα και φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις. Έτσι στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Ζόαο Λούκας με τον οποίο υπάρχει ανοιχτή γραμμή.

Το θέμα ης μεταγραφής του αριστερού μπακ είναι ανοικτό και ο Μπαλταζάρ προσπαθεί να το κλείσει το συντομότερο δυνατό. Όμως το να ψάχνεις νεαρό ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρονών ώστε να αποτελέσει τη βασική σου επιλογή δεν είναι και τόσο εύκολο. Σύντομα όμως το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X