ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εβδομάδα με…απ’ όλα

Η ΑΕΛ έχει ήδη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις για το 2017-18 και έτσι οι επόμενες εβδομάδες της θα έχουν λίγο απ΄όλα. Αν δεν γυρίσει η γη ανάποδα που λέμε, η πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League δε χάνεται, μετά το 4-0 επί της Σεντ Τζόζεφς.

Όμως, υπάρχει στο καλεντάρι ο επαναληπτικός και στόχος της ΑΕΛ θα είναι να πάρει άλλη μια νίκη ενόψει και της συνέχειας στον επόμενο γύρο. Πριν όμως από το ματς της Πέμπτης, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν 1-2 δουλειές ακόμα.

Αγωνιστικά, η ερχόμενη Τρίτη (4/7) είναι σημαντική αφού στο «Ζόι Μπαρτέλ» του Λουξεμβούργου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός της Πρόγκρες με τη Ρέϊντζερς. Υπάρχει φαβορί, ασφαλώς οι Σκωτσέζοι, όμως το στενό 1-0 που νίκησαν δίνει ελπίδες για έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και οι συνεργάτες του θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα και να αξιολογήσουν τον όποιο αντίπαλο προκύψει σε αγώνα που δε θα είναι τυπικής διαδικασίας. Θυμίζουμε πως τα πρώτα ματς των δυο ζευγαριών είχαν ξεκινήσει την ίδια μέρα και ώρα.

Από εκεί και πέρα, οργανωτικά θα τρέξουν οι αρμόδιοι του συλλόγου για όλες τις διευθετήσεις. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της ΑΕΛ και το γεγονός πως θα ξέρουν από την Τρίτη τον επόμενο προορισμό προσφέρεται για προγραμματισμό της ομάδας αλλά και του… κόσμου της. Οι 20 ηρωϊκοί του Αλγκάβρε θα είναι σαφώς περισσότεροι τώρα.

Ανοικτή βέβαια είναι και η  μεταγραφική αγορά, με την ΑΕΛ να ψάχνει ένα αριστερό μπακ που να μην πιάνει θέση στη λίστα Α’. Δηλαδή κάτω των 22 ετών και τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Έουλλερ και ο Ζοάο Λούκας. Είναι σε εξέλιξη οι διεργασίες και λογικά πριν το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει τελειώσει το θέμα. Η παρουσία του Ανδρέα Αβραάμ πάντως στο πρώτο Ευρωπαϊκό έφερε ικανοποίηση αφού τον Κύπριο διεθνή άσσο τον είχαν στα υπόψη και για εκεί και για αυτό δεν… έκαναν σπριντ για να βρουν τον αντικαταστάτη του Φορτούνα.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, πρώτος στη λίστα ήταν πάντα ο ίδιος ο Φορτούνα αλλά αυτό τελείωσε με τον παίκτη να καταλήγει στο Βέλγιο. Ο Ζοάο Λούκας έχει προδιαγραφές για να γίνει ο επόμενος Φορτούνα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση