ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τη Cyta ο αγώνας με την Σεντ Τζόζεφ

Ο αγώνας της ΑΕΛ με την Σεντ Τζόζεφ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα μεταδοθεί από την τηλεοπτική  πλατφόρμα της Cyta και συγκεκριμένα από το κανάλι Cytavision Sports 3. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:45.

Οι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» θα έχουν την ευκαιρία να δουν τηλεοπτικά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο αυριανός αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Algarve» στην Πορτογαλία. Στόχος της ΑΕΛ είναι να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τη θέλουν να είναι φαβορί για την πρόκριση, βάζοντας τις βάσεις για να συνεχίσει στον επόμενο γύρο την Ευρωπαϊκή της πορεία.

Στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Βοζίνια Ζοσιμάρ, Ευάγγελος Γεωργίου, Ανδρέας Κεραυνός, Μάρκο Αϊρόσα, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κέβιν Λαφράνς, Ανδρέας Κυριάκου, Μποκτάν Μιτρέα, Ανδρέας Αβραάμ, Ιρένε Φιντέλις, Μάριος Νικολάου, Μέσκα, Αλί Σαβανέ, Μάρκο Σοάρες, Γιάννης Γερολέμου,  Ντάνι Μπενίτες, Ίσμαελ Σασσί, Μικέλ Αρουαμπαρένα, Γιάννης Μαύρου,  Μάριος Ηλία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Petur Reinert από τα Νησιά Φαρόε με βοηθούς τους συμπατριώτες του Andrew Christiansen και Jan Hermansen και τέταρτο διαιτητή τον Lars Muller.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση