ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολοκληρώνει σήμερα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η ΑΕΛ μετά από ένα τεράστιο ταξίδι, συνολικής διάρκειας 13 ωρών έφθασε επιτέλους τα ξημερώματα στην Πορτογαλία. Εκεί η ομάδα θα δώσει αύριο το πρώτο της για φέτος Ευρωπαϊκό αγώνα και ο στόχος είναι ένας, νίκη με καθαρό σκορ ώστε τα όποια όνειρα της Σεντ Τζόζεφς να σταματήσουν άμεσα.

Έτσι λοιπόν σήμερα ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα προπονήσει την ομάδα του γήπεδο «Αλγκάρβε». Εκεί θα βοηθήσει τους παίκτες να γνωρίσουν το γήπεδο και να συνηθίσουν έστω και λίγο τις ιδιαιτερότητες του (κάθε γήπεδο έχει τις δικές του). Παράλληλα θα καταλήξει ολοκληροτικά στο πλάνο του σχετικά με τον αυριανό αγώνα.

Αν και πρώτος αγώνας της χρονιάς σε μια ομάδα με αρκετές μεταγραφές θεωρείται δεδομένο πως ο Μπαλταζάρ θα στηριχθεί κατά βάση στους ποδοσφαιριστές που ήταν και την περασμένη σεζόν στην ομάδα. Η συνοχή που έχουν είναι το κλειδί για τη νίκη. Παράλληλα φαίνεται πως κάποιοι παίκτες είναι σε τρελά κέφια. Αρουαμπαρένα και Σασί σκόραραν αμφότεροι και στα δυο φιλικά της ΑΕΛ στην Βουλγαρία και αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού. Πέραν όμως των παικτών που ήταν από πέρσι στην ομάδα, φανέλα βασικού θα πάρουν και ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος. Δυο περιπτώσεις που σίγουρα θα κάνουν ντεμπούτο είναι οι Βοζίνια και Αβραάμ.

Χώρια όμως από την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μπαλταζάρ, ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Νίκη με καθαρό σκορ. Χρειάζεται πίστη και υπομονή από την ΑΕΛ για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ το πιο σημαντικό είναι να μην υποτιμήσουν σε καμιά περίπτωση την Σεντ Τζόζεφς. Αν γίνουν αυτά που πρέπει η νίκη σίγουρα θα έρθει.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση