ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με φάρο την... πρόκριση

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Έτοιμοι είναι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και γενικότερα η αποστολή της ΑΕΛ για το παιχνίδι με την Σεντ Τζόζεφς. Μάλιστα λίγο μετά της 11:00 η αποστολή της ομάδας θα μπει στο αεροπλάνο για ένα μεγάλο ταξίδι μέχρι την Πορτογαλία και την πόλη Φάρο στην οποία την Πέμπτη στις 21:45 θα δώσει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα για τη φετινή χρονιά.

Πάντως το ταξίδι είναι αρκετά μεγάλο μιας και αρχικά η αποστολή θα φθάσει μέχρι την Ισπανία και τη Μαδρίτη. Από εκεί θα αλλάξει αεροπλάνο και θα ξεκινήσει τη διαδρομή προς Πορτογαλία και Λισαβόνα. Μόλις πατήσει Πορτογαλία θα πάρει το λεωφορείο και από εκεί θα μεταβεί στην πόλη Φάρο, όπου θα γίνει ο αγώνας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Πορτογαλία με μερικές προπονήσεις οι οποίες όμως δεν θα έχουν την ίδια ένταση με αυτές των τελευταίων ημερών. Είναι σημαντικό η ομάδα να βγάλει φρεσκάδα και να μην αφήσει σε καμιά περίπτωση περιθώριο στην Σεντ Τζόζεφς για όνειρα.

Η ΑΕΛ είναι το φαβορί και αυτό το ξέρουν καλά. Βέβαια άλλα η θεωρία και άλλο η πράξη. Όλα αυτά που έδειξε η ΑΕΛ στα τελευταία της φιλικά, αλλά και τα όσα βγαίνουν από τις προπονήσεις θα πρέπει να εφαρμοστούν στο γήπεδο. Αν γίνει αυτό τότε η ΑΕΛ θα επιστρέψει από το Φάρο με την πρόκριση στις βαλίτσες.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X