ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μόνο μια εκκρεμότητα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κεφάλαιο του προγραμματισμού και στο πρώτο παιχνίδι με την Σεντ Τζόζεφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Για τους Αλνταίρ-Αρντούρ:

«Έχουμε συμφωνήσει μαζί τους, έχουν απομείνει οι λεπτομέρειες. Θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ώρες».

Για τις εκκρεμότητες στο ρόστερ:

«Αυτό που απομένει είναι ο αριστερός μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με 2-3 ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε κατάληξη».

Για τον Κουκούλα:

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Ο προπονητής μας τον πιστεύει πάρα πολύ. Θα κάνουμε υπομονή. Ελπίζουμε ότι θα λύσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και θα τον έχουμε μαζί μας».

Για το κουραστικό ταξίδι που θα κάνει η ΑΕΛ:

«Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά να κάνουμε ότι καλύτερο για τους παίκτες ούτως ώστε να είναι απόλυτα ξεκούραστοι την Τετάρτη όταν θα προπονηθούν. Ελπίζουμε ότι δεν θα επηρεαστεί από το κουραστικό ταξίδι η ομάδα».

Για την  ώρα διεξαγωγής του επαναληπτικού:

«Ο επαναληπτικός θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα στο Τσίρειο».

Για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας:

«Κρατήσαμε αρκετούς παίκτες από την  περσινή χρονιά. Στους δυο αγώνες με την ομάδα του Γιβραλτάρ θα στηριχθούμε σε μεγάλο βαθμό στο περσινό ρόστερ. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά θα είμαστε όπως πρέπει για να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση».

Για τον Ντόσα Τζούνιορ:

«Θα είναι μαζί μας την Τετάρτη το πρωί στο ξενοδοχείο. Θα τον εξετάσει και ο γιατρός που θα είναι μαζί μας. Θα μιλήσουμε και με τους γιατρούς του ξανά. Είμαστε σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για να τον  έχουμε κοντά μας».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Σήμερα κάναμε πάρα πολλά εισιτήρια διαρκείας. Έχουμε ξεπεράσει τα 50, αυτό το νούμερο που σας λέω ήταν μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Τα περιθώρια είναι μεγάλα, πρέπει να πιάσουμε τον στόχο μας. Έχουμε ακόμη μια βδομάδα μπροστά μας για την επιπλέον  έκπτωση 15% στα εισιτήρια διαρκείας».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση