ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε ρυθμούς... Ευρώπης

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι για της χρονιάς για την ΑΕΛ είναι πολύ κοντά και η ομάδα του Μπαλταζάρ μπαίνει σιγά, σιγά στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Σεντ Τζιόζεφ (Γιβραλτάρ) το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Χθες η ΑΕΛ ήρθε πίσω στην Κύπρο μετά τα δυο φιλικά παιχνίδια της Βουλγαρίας. Μάλιστα πριν προλάβει καλά καλά να πατήσει Κύπρο, οι παίκτες και γενικότερα η ομάδα θα πρέπει και πάλι να μπει στη διαδικασία των πτήσεων μιας και τη Τρίτη θα αναχωρήσει για το Φάρο της Πορτογαλίας. Ο στόχος φυσικά στο παιχνίδι της Πέμπτης είναι να τελειώσει η υπόθεση πρόκριση και η ΑΕΛ να πάρει μια νίκη καθαρή που δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο στην Σεντ Τζιόζεφ να ελπίζει για το θαύμα.

Πάντως τα μηνύματα που έστειλε η ΑΕΛ στην προετοιμασία της είναι θετικά. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκουν τη χημεία που χρειάζονται σιγά, σιγά και ο Μπαλταζάρ μπολιάζει με την ομάδα με τη δική του φιλοσοφία. Σαφώς και τα φιλικά δεν είναι για το αποτέλεσμα αλλά για τους προπονητές όμως οι δυο νίκες έδωσαν ψυχολογία στην ομάδα και αυτό περνά στα θετικά.

Την Πέμπτη λοιπόν στο γήπεδο Αλγκάβρε η ΑΕΛ θα δώσει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα για φέτος και τον πρώτα μετά από μερικά χρόνια «ανομβρίας». Η ομάδα εδώ και 20 περίπου μέρες προετοιμάζεται τόσο για τον αγώνα όσο και για τη σεζόν και το μόνο που μένει είναι την Πέμπτη να φανεί η δουλειά αυτή στο γήπεδο και η ομάδα να ξεκινήσει δυνατά μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση