ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οριστικό του Φορτούνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Νούριο Φορτούνα ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που μας απασχόλησαν έντονα την περασμένη περίοδο αλλά και ως τώρα στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό έγινε λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων του ποδοσφαιριστή με την φανέλα της ΑΕΛ.

Ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και δικαιολογημένα τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Μάλιστα για τον ποδοσφαιριστή υπήρξαν πληροφορίες ότι ενδιαφέρθηκε ο ΑΠΟΕΛ ενώ η ΑΕΛ περίμενε υπομονετικά να αποφασίσει για το μέλλον του η Μπράγκα που είχε τα δικαιώματά.

Τελικά ο Φορτούνα βρήκε την νέα του ομάδα και αυτή είναι στο Βελγικό πρωτάθλημα. Η Σαρλερουά ήρθε σε συμφωνία με την Πορτογαλική ομάδα και απέκτησε τα δικαιώματα του αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα. Κάπως έτσι τελειώνουν και οριστικά οι ελπίδες που είχε η ΑΕΛ να έχει στο ρόστερ της και φέτος τον Φορτούνα. Να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε στην Σαρλερουά για 3+2 χρόνια.

Ο ίδιος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους που συνεργάστηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σ΄ ένα σπουδαίο σύλλογο στο Βέλγιο ο οποίος θα μου επιστρέψει να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου και να αγωνιστώ με την Εθνική Πορτογαλίας».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X