ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με το μυαλό στην κλήρωση

Ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της η ΑΕΛ στις Πλάτρες περιμένοντας και τον πρώτο της ευρωπαϊκό αντίπαλο από την αυριανή κλήρωση για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ με τους ποδοσφαιριστές του ρίχτηκαν με τα μούτρα στην σκληρή δουλειά, αφού οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ δεν αργούν. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να βάλει από την αρχή τα δικά του στοιχεία στον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του, αφού δεν υπάρχει και πολύς χρόνος μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Το ρόστερ της ομάδας είναι σ’ ένα πολύ μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο, αναμένοντας και την άφιξη των Ρεζέντε και Ντόσα Τζούνιορ στην Κύπρο για να ενταχθούν με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και την Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση με κόσμο στο Ζακάκι το απόγευμα στις 18.30. Από την Τρίτη μέχρι και το Σάββατο η ομάδα θα μεταβεί στην Βουλγαρία, όπου και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με Μπότεβ Πλόβντιβ την Τετάρτη και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ την Παρασκευή.

Την Δευτέρα, η ομάδα της Λεμεσού θα μάθει και τον πρώτο της αντίπαλο στο Γιουρόπα Λιγκ μετά την κλήρωση που θα γίνει στην Ελβετία. Έτσι, ο Μπαλταζάρ θα μπορεί να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς των «γαλαζοκιτρίνων».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση