ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να αντιληφθούν που ήρθαν...»

Ανακοίνωση για την πρώτη προπόνηση της ομάδας με κόσμο εξέδωσαν οι οργανωμένοι της ΑΕΛ . Κάνουν κάλεσμα για δυναμική παρουσία, δίνοντας στους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει.

Αναλυτικά:

«Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,

Ευτυχώς για μας τους ανυπόμονους η χρονιά φέτος ξεκινά αρκετά πιο γρήγορα, σε σύγκριση με τις προηγούμενες. Την Παρασκευή η ώρα 19:30 στον Εναέριο θα πραγματοποιηθεί μεγάλο γλέντι για να μπούμε σιγά σιγά στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην εκδήλωση αυτή θα υπάρξουν εκπλήξεις από το καινούργιο συμβούλιο το οποίο έπιασε για τα καλά δουλειά.

Τη Δευτέρα θα δούμε για πρώτη φορά την αγαπημένη μας ομάδα για φέτος, στην πρώτη επίσημη προπόνηση. Ο χώρος και η ώρα θα ανακοινωθούν από την επίσημη ΑΕΛ μέσα στις επόμενες μέρες. Καλούμε σύσσωμο το αλητολίμανο να δώσει το παρών του, για να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές μας που ήρθαν και για ποια ομάδα θα αγωνίζονται.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ακόμη, πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο καλοκαιρινό beach party στο οποίο θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές μελών.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΦΑΕΛ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΛ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X