ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παρέα με τα αηδόνια

Το σκηνικό στην ΑΕΛ μεταφέρεται στις πανέμορφες Πλάτρες όπου μπορείς να έχεις μερικές σταγόνες δροσιάς να σε συνοδεύουν μέσα στους καυτούς Καλοκαιρινούς μήνες.

Ο βραβευμένος με νόμπελ και λάτρης της Κύπρου Γιώργος Σεφέρης τις υμνεί άλλωστε στο γνωστό του έργο «Ελένη» και από εκεί εμπνευστήκαμε και τον τίτλο μας.

Αυτές τις μέρες απαρτία δεν υπάρχει στην ΑΕΛ και είναι το τίμημα του να έχεις διεθνείς παίκτες στο ρόστερ σου και αντίστοιχα το τίμημα του να παίζεις Ευρώπη άρα να ξεκινάς νωρίς προετοιμασία.

Όμως στην ΑΕΛ άφησαν στην άκρη αυτές τις συζητήσεις αφού το να έχεις διεθνείς και το να παίζεις Ευρώπη δεν είναι αρνητικό  αλλά ευλογία για Κυπριακές ομάδες.

Η δουλειά που γίνεται τώρα εκεί έχει διάρκεια μιας βδομάδας και κάτι αφού στις 19/6 υπάρχει η πρώτη επαφή  με το κοινό και ακολούθως η αναχώρηση. Σε 17 μέρες υπάρχει επίσημο παιχνίδι θυμίζουμε και έτσι όλα γίνονται σε διαδικασίες εξπρές.

Είναι δεδομένο πως ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν πρόκειται να έχει το ρόστερ του έτοιμο για τον πρώτο προκριματικό. Είναι αδύνατο κάτι τέτοιο και το ξέρουν καλά στην ΑΕΛ. Μέσα και από εκείνα τα δυο ματς θα μονταριστεί η ομάδα και έχει σημασία η πρώτη κλήρωση να είναι όσο πιο βολική γίνεται.

Στόχος ξεκάθαρος για τους ομίλους δεν έχει μπει, υπάρχει περισσότερο επιθυμία παρά στόχευση σε αυτό, όμως είναι δεδομένο πως όποιος αντίπαλος κληρωθεί με την ΑΕΛ έχουν τη διάθεση να τον κάνουν να δεινοπαθήσει. Όπως δεινοπάθησαν Άντερλεχτ και Ζενίτ να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας όταν την βρήκαν απέναντι. 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση