ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με φιλοσοφία... Μπαλταζάρ

Πριν από μερικούς μήνες η ΑΕΛ ανακοίνωνε τον Μπρούνο Μπαλταζάρ ως τον νέο της προπονητής. Ένας φιλόδοξος προπονητής που από την πρώτη στιγμή τόνισε πως αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και πως η ΑΕΛ έχει μια πολύ καλή βάση ώστε να ανεβεί ψηλά.

Πρώτος στόχος για τον ίδιο ήταν η ανατροπή του κακού κλίματος τότε, κάτι που το πέτυχε εύκολα. Δεύτερος στόχος ήταν η έξοδος στην Ευρώπη και αυτή την πέτυχε επίσης. Το δείγμα Μπαλταζάρ ήταν εξαιρετικό, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είχε τη δυνατότητα να κτίσει τη δική του ομάδα, κάτι που έπραξε με επιλογές ποδοσφαιριστών καθαρά δικές του από την Ιβηρική χερσόνησο κυρίως. Πλέον κοντεύουν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Εκεί που ο Μπαλταζάρ θα δώσει πολύ σημαντικές εξετάσεις. Οι «Λέοντες» θέλουν να πετύχουν στην Ευρώπη. Θέλουν να ζήσουν και πάλι μεγάλες στιγμές και ο Μπαλταζάρ κρατά το κλειδί.

Πλέον η ΑΕΛ έχει γίνει καθαρά ομάδα Μπαλταζάρ. Οι επιλογές του τεχνικού της θα κριθούν στο γήπεδο, ενώ είναι δεδομένο πως η φετινή ΑΕΛ θα είναι διαφορετική από την περσινή. Το επιθετικό ποδόσφαιρο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παραμεληθεί η άμυνα. Σύντομα η φίλοι της ΑΕΛ θα δουν την ομάδα τους στην εποχή Μπαλταζάρ (αφού ο ίδιος την έστησε), και οι πάντες ελπίζουν πως η εποχή αυτή θα γράψει ιστορία.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση