ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύντομα εξελίξεις

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το σίριαλ Λούκας Σόουζα και ΑΕΛ δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ένα σίριαλ που πάει καιρό τώρα και μετρά πολλά μα πάρα πολλά επεισόδια. Στο όλο θέμα εμπλέκεται από την εξωτερική και το ενδιαφέρων του ΑΠΟΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» ωστόσο της Λευκωσίας να κρατούν μια στάση ασφαλείας.

Και όταν λέμε ασφαλείας σαφώς και εννοούμε πως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει προσεγγίσει την ΑΕΛ ώστε να αποκτήσει τον Σόουζα. Από την άλλη βέβαια το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτό. Όμως το γεγονός πως ο Σόουζα διέκοψε μονομερώς το συμβόλαιο του και φαίνεται πως στην τελική, η κίνηση του αυτή ήταν λάθος. Και αυτό γιατί όλες οι πληροφορίες λένε πως το πάνω χέρι στην υπόθεση έχει η ΑΕΛ και ακόμη και σε δικαστική διαμάχη να πάνε οι δυο πλευρές, οι «Λέοντες» έχουν το δίκαιο με το μέρος τους.

Έτσι τις τελευταίες μέρες βλέπουμε μια αλλαγή στην στάση του μάνατζερ του Λούκας Σόουζα. Ο Αλεχάντρο Σίλβα φαίνεται πως βολιδοσκοπεί την διοίκηση της ΑΕΛ ώστε να δει με ποιο τρόπο θα μπορούσε να απεμπλακεί από το συμβόλαιο ο Σόουζα, το οποίο τον δεσμεύει για ακόμη ένα χρόνο. Έτσι η ομάδα της Λεμεσού θέλει να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση προς όφελος της και μάλιστα για να αγωνιστεί αλλού ο Σόουζα η ΑΕΛ θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά. Βέβαια το σίριαλ φαίνεται πως έχει ακόμη κάποια επεισόδια καθώς ο Αλεχάντρο θα προσπαθήσει να αλλάξει την όλη κατάσταση και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΛ. Μένει να δούμε αν η κατάσταση μπορεί να αλλάξει αλλά και πως.

 

 

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση