ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Όσο λιγότερο το ρίσκο...

Το πλάνο της ΑΕΛ για την μεταγραφική περίοδο ήταν ξεκάθαρο. Ο Μπαλταζάρ ήθελε να ενισχύσει την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις και το έπραξε. Μάλιστα με τη σημερινή ανακοίνωση του Τεξέιρα η ΑΕΛ έφθασε τις έξι μεταγραφές. Από αυτές μπορούμε να πούμε με άνεση πως ο Μπαλταζάρ θέλει μεταγραφές με όσο το δυνατό λιγότερο ρίσκο.

Όλες οι μεταγραφές πέραν του Ανδρέα Αβρααμ είναι από περιοχές που ο Μπαλταζάρ ξέρει καλά. Πορτογαλία, Ισπανία, Πράσινο Ακρωτήρι (γενικά από παίκτες που έχουν άμεση σχέση με την Ιβηρική χερσόνησο) αποτελούν αγορές στις οποίες ο Μπλαταζάρ δούλεψε ξανά και ξέρει καλά πως να ψάχνει. Παράλληλα και η επιλογή Αβραάμ είναι μια επιλογή με χαμηλό ρίσκο. Ένας παίκτης που ξέρει από μπάλα και έχει περάσει από πολλές μεγάλες ομάδες στην Κύπρο (Απόλλων, Ομόνοια, Ανόρθωση).

Βέβαια για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη δεν υπάρχουν μεταγραφές χωρίς ρίσκο. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή που να εξασφαλίζει επιτυχία. Όμως σαφώς και οι γνώριμες επιλογές για κάθε προπονητής είναι αυτές που μειώνουν (και όχι εξαφανίζουν) το ρίσκο. Φυσικά τα πάντα είναι θεωρία. Το γήπεδο θα δείξει αν οι επιλογές ήταν σωστές. Το θετικό όμως για την ΑΕΛ είναι πως όλα κυλούν ομαλά και βάση πλάνου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X